2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112577 بازدید | 1201 پست
ماشاءالله لا حول ولا قوة الا بالله

🌹🌹🌹🌹

انشاللهعاقبت بخیر باشی عزیزم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داشتم متن و میخوندم و یه لحضه یاد خودم افتادم که ازدواح نکردم و تمام این کارارو خونه بابام کردم و می ...

عزیزممممم چ خوب 

بنظرم آدم همیشه باید حقش شادی باشه 

و کسی نتونه این حقو ازش بگیره(؛

آره دختره انقد زشته.همه غبطه میخورن.شوهرش ازش سرتره پولدارم هست.اما بهش خیانت میکنه چ فایده هیچکی نم ...

😶‍🌫️حالا چرا میخندی

به بدبختی یکی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

دلم میخواد به نیت ۵ تن ال ابا پنجمین ازدواج موفق خودم رو هم بکنم هم اون چهارتا از تنهاژی در کیا ...

برو بمیر مردک عوضی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

دخترداییم 

چون تو خانواده آروم و بافرهنگی بزرگ شده بود و خیلی تنش و دعوا تو‌خونشون کم بود آروم و با شعور و با اعتماد ب نفس بار اومد 

و اینکه داییم و زن داییم خیلی ب دامادشون و خانوادش احترام میزاشتن

و خود دخترداییم خیلی ب احترام متقابل معتقد بود

لطفا تاپیک آخرم ببینید 

چندسال پیش یکی از اقوام دورم که از قضا از خانواده بی نهایت فقیر و سطح فرهنگی پایینی بود وتازه جدا شد ...

وای چقدر سختی کشیدی عزیزم.حالا ببینیم این زنه خوشبختیش دوام میاره یا نه .کارما رو نباید نادیده بگیریم

اره خیلی خوشبختهویژگی اخلاقی خاصی نداره فقط یادمه یه زمانی سدیدا بچه ننه بود ولی الان خوبه ویژگی پدر ...

عزیزم میشه تعریف کنید چه برنامه ای ریخته بودن؟ منظورم مادرشون هست که تلاش میکرده

😶‍🌫️حالا چرا میخندیبه بدبختی یکی

دقیقا به اینکه یه آدم چقد باید بدبخت باشه😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

فقط حواست باشه خوب بهشون رسیدگی کنی که همسرات سمت دوست پسر داشتن نرن که بخوان از تنهایی درت بیارن😄

ااونها تنها نیستن با هم تو یه ساختمون زندگی میکنن همشون خونه دارن فقط منم که هرشب یجا می خوابم 

برای کسانی که زنها رو بشناسن خنده داره اگه بخوان کنترلشون کنن چون یه مثلی هست که میگه اگه یه زن رو بذاری تو یه شیشه درشم ببندی اون اگه کاری بخواد بکنه می‌کنه 

پس من نگران این مسله نیستم بیشتر نگران اون دوشبی هستم که تو تریلی می خوابم اخه باید مساوات رعایت بشه 😉🤑

دست آخر میرسیم به تذکر شما ،  بله درسته من باید حواسم جمع باشه ولی جمع به خودم   اونها  به اجبار نیومدن همه مهرشون رو دادم  واگه وایسادن سرجا شون چون خودشون میخوان ولی بگم  سر همون عقد فرم درخواست طلاق  باین، پرکردم بهشون دا دم سپردم فقط کلید وسویچ رو نبرن همین  خدا از همه چیز آگاهه، 

اگه دوست داشته باشی میتونی بیایی ببینی ادرس رو نمی نویسم مگه زمانی که درخواست بدین   بای 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

یکی رو داریم خوشگله خوشتیپه تو پول غرقه ولی هر چی بشه ناله میکنه میگه زود ازدواج کردم صدمه خوردم و فلان ....دوم راهنمایی بود شوهر کرد آلان همه چی داره سفر خارجی هر سال میره بهترین خونه و زندگی رو داره ولی به نظرم نرمال نیست ناراحتی اعصاب داره 😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤