2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست ک صبرش‌زیاد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 65 پست
چطوری میتونی صبر کنی؟چیکار‌میکنی؟ بمنم یاد بده هیچ کسی برام مهم نیس فقط بچم ک اونم بعدها مثل خودم رو ...

عزیزم نوشتم در جواب یه کاربر

صبر هم خوب هم بد

صبر تلخ اما میوه اش شیرین

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
۴سال صبر کردم شد معده درد شد سردرد شد سبکیه سر شد گیجی صبر تایه حدی شیرینه):

منم الان دارم ی سری چیزا رو تحمل میکنم ولی خیلی سختمه و ی خشمم ی جور دگ خودشو نشون میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نوشتم در جواب یه کاربرصبر هم خوب هم بدصبر تلخ اما میوه اش شیرین

آره گلم خوندم خدا ب دلت نگا کنه و کمکت کنه ک همیشه تنت سالم باشه و دلت خوش 

امیدوارم هیچکسی نتونه دل قشنگتو بشکنه💚

۱۱ سال صبر کردم 

ی روانی ب تمام معنا ازم ساخته شده که در ب در دنبال قرص برنجم تا تموم کنم این زندگی مزخرف رو ولی نیست 

پنج بار خودکشی ناموفق داشتم 

دلم میخواد امشب که می‌خوابم دیگه بیدار نشم 

۴سال صبر کردم شد معده درد شد سردرد شد سبکیه سر شد گیجی صبر تایه حدی شیرینه):

نمیدونم شاید خدایی نکرده قضاوت باشه 

خدواند بعد هر صبری تکلیفی داده من خودم بعد هر صبری توکل دیدم توو قران 

توکل نباشه هیچه

I love mam0
آره گلم خوندم خدا ب دلت نگا کنه و کمکت کنه ک همیشه تنت سالم باشه و دلت خوش امیدوارم هیچکسی نتونه دل ...

مرسی عزیزدلم امیدوارم شماهم بهترین هارو تجربه کنی

صبر به خود ادم کمک میکنه یه جاهایی خیلی راحت میبینی خدا جواب کاراشون ومیده بدون دخالت تو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نمیدونم شاید خدایی نکرده قضاوت باشه خدواند بعد هر صبری تکلیفی داده من خودم بعد هر صبری توکل دیدم توو ...

توکلو قبول دارم که

ولی صبر آدمارو خود خواه میکنه 

ببین من صبر کردم 

همسرم و مادرش فک کردن اونا خوبن 

من بد!

صبر ؟؟خون میچکد ازدیده دراین کنج صبوریاین صبر که من میکنم افشردن جان استادم های صبور میریزن تو خودشو ...

من امسال صبرم لبریز شد 

نگو که چیکار کردم خط قرمز خدا رو رد کردم 😭

ولی اون فرد باز داره دست بکاری میزنه من میریزم بهم از درسم از زندگیم موندم 

I love mam0
نکن خودتو خالی کن مریض میشی دور از جون!

خیلی گفتم خسته شدم نرود میخ آهنی در سنگ‌فرو

ی سری چیزا رو تحمل‌کردن واقعا سخته و زمان‌زیادی میبره

تو تاپیک قبلیم ی کم‌راجبهش گفتم

برای ۵مین بار فهمیدم ک رابطه شوهرم با ی زن خراب همچنان ادامه داشته چندبار خودم مچشو گرفتم اخرین بار خودش نشست تعریف کرد و‌..‌.

منم هربار دعوا و گریه و ناراحتی و شب بیدارموندن و سرزنش و سرکوفت زدن بهش نمیدونم چیکار کنم واقعا گیجم

وقتیم میاد خونه همش غر میزنه منم‌بخدا نمیکشم دگ گندکاریاشو تحمل کنم یا اخلاق قشنگشو

من صبرم ازصبرایوبم گذشت باتمام سختی هاوجنگ ب همسرم رسیدم تواوج بیماریم هنوزصبرزیاددارم پرستار هاحتی ...

خداااا الله اکبر به این همه صبوری 

قدر بدون واقعا من امسال لبریز شدن صبرم کار دستم داد

I love mam0