2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست ک صبرش‌زیاد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 65 پست
چ عالی چطوری تمرین کردی؟منم میخوام یاد بگیرم

خیلی کتاب و مطلب خوندم در مورد کظم غیض...و آرامشی که صبوری به آدم میده 

با خودم حرف زدم که هر کی هر کاری می‌کنه نباید موفق بشه که منو بهم بریزه 

من صبرم ازصبرایوبم گذشت باتمام سختی هاوجنگ ب همسرم رسیدم تواوج بیماریم هنوزصبرزیاددارم پرستار هاحتی ...

الهی شکر خدا بهت سلامتی بده انشاءالله و همیشه دلت خوش باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من امسال صبرم لبریز شد نگو که چیکار کردم خط قرمز خدا رو رد کردم 😭ولی اون فرد باز داره دست بکاری میز ...

عزیزم گفتم صبر هم خوب هم بد خودش تلخ میوه اش شیرین

برای خودت حریم قائل باش

تو صبوری کن خدا جواب میده بدون دخالت تو

شاید شعاری باشه اما درست

منم میشه ناراحت بشم خسته بشم

بزنم به سیم اخر اما فقط توخودم

یکم گریه یکم اهنگ یکم رقص حالم وخوب میکنه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خیلی کتاب و مطلب خوندم در مورد کظم غیض...و آرامشی که صبوری به آدم میده با خودم حرف زدم که هر کی هر ک ...

آخ آخ منم همینو بخودم میگم ولی بیا ببین بعدش چیکارا ک نمیکنم🤦‍♀️بنظرم باید خیلی رو خودت کار کنی تا بتونی ب این مرحله برسی

خیلی گفتم خسته شدم نرود میخ آهنی در سنگ‌فروی سری چیزا رو تحمل‌کردن واقعا سخته و زمان‌زیادی میبرهتو ت ...

اوه اوه

درود بر دلت ☹💔

صبر  که نه شاهکار کردی 

ولی دیگه بس کن!

۱۱ سال صبر کردم ی روانی ب تمام معنا ازم ساخته شده که در ب در دنبال قرص برنجم تا تموم کنم این زندگی م ...

خدا نکنه عزیزم اگر عنوز نفس میکشیم ینی زنده بودنمون بهتر از نبودنمونه ینی هنوز ب درد یکی میخوریم عمر و جون و زندگی ما دست خداست شمام نمیدونم چیا کشیدی ک ب این مرحله رسیدی ولی هرچی ک بوده قطعا داغونت کرده از خدا برات صبر میخوام امیدوارم ک قلب پاک و قشنگت همیشه ارامش داشته باشه

مام ولی عجب صبری دارد خدا برای این بندگانی که دست دخالت در زندگیمون میبرن هر بار بخاطرش یه دعوای شدی ...

بزارش براخداخیلی بهترجوابشومیده شایدالانم داده ولی نمیفهمن

نخواستین بشه دیدین شد   
خدا نکنه عزیزم اگر عنوز نفس میکشیم ینی زنده بودنمون بهتر از نبودنمونه ینی هنوز ب درد یکی میخوریم عمر ...

چقد خوب تعریف کردی 👌🏻

بعدشم این همه عذاب  از صبوری از ظلم میتونه کفاره گناهانمون باشن 

I love mam0