2777
2789

سلام خانوما کسی هست من چند تا تاپیک اونو گزارش بزنم اونم چندتا از منو؟،

وقتی به ده نفر برسد تعداد گزارش زنها اون تاپیکا میپره🌱❤️

چیزی هم نمیشه فقط برای عنوان گزارش بنویسید سلام میشه پاکش کنید ممکنه لو برن ...منم همینو مینویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گفتی ما هم چون اسکلیم باور کردیم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
سلام خانوما کسی هست من چند تا تاپیک اونو گزارش بزنم اونم چندتا از منو؟،وقتی به ده نفر برسد تعداد گزا ...

سلام

🟡🟡🟡 گزارش الکی بزنیم خودمون رو تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نمیاد

سلام

همین پست خودتون رو ویرایش بزنین توی ویرایش عکس بگذارین میاد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.