2777
2789
عنوان

آلبوم عکس نامزدیمونو ببرم خونه نامزدم مامان باباش ببینن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 59 پست
هیج کاری نکن خیلی عادی رفتار کن همش تقصیر شوهرت که خیلی بی سیاست اصلا به مامان باباش چه ربطی داره که ...

فکر می‌کرده اگه به اونا بگه خیلی خوشحال میشن ولی حالا فهمید و درست شناختشون همین اتفاق باعث شد بدونه از این ببعد چجوری رفتار کنه

اینکه چیزی نیست یه نمونه کوچیک بود اصلا دیگه کلا خوشم نمیاد برم با کارایی که کرد دوسال مارو عذاب داد ...

محبت بر پلنگ تیز دندان جفا است بر گوسفندان

نکن عزیزم ۱۰۰ سالم محبت کنی وقتی نخوادت یعنی دوستت ندارن پس نکن تا فردا مثل من پشیمون نشی که دلت بد میسوزه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی معلومه خیلی مادر شوهر سلیطه ای داری خودن با سیاست باید رامش کنی

اره دقیقا ولی واقعنم دیگه حوصلم نمی‌کشه خیلی مارو عذاب داد خیلییییی 

فقط تا جایی که بشه برای آرامش خودمم که شده می‌خوام کم برم بیام

فکر می‌کرده اگه به اونا بگه خیلی خوشحال میشن ولی حالا فهمید و درست شناختشون همین اتفاق باعث شد بدونه ...

خیلی عالی که شناختشون 

دیگه هر چی میخری حتی لباسی که میخری به هیچ وجه بهشون نگو و نشون نده 

محبت بر پلنگ تیز دندان جفا است بر گوسفنداننکن عزیزم ۱۰۰ سالم محبت کنی وقتی نخوادت یعنی دوستت ندارن پ ...

سه تا داداش داره مامانش

دوتاشون خیلی بچه ننه ان اصلا هوای زنشونو ندارن

اون یکی داداشه خیلی هوای زنشو داره بخاطر همین از اون داداشش بدش میاد 

مامانبزرگش منو پاگشا کرده بود زنداییش به شوخی یچی بمن گقت که بدم اومد نامزدم جوابشو داد زنداییش به مامانش گفت اینم مثل مهدی هوای زنشو داره ها اخلاقش یه کم مثل مهدی‌‌ه مامانش گفت یه کم نه کلا شبیه اونه اگه بدونی چقدر هواشو داره...

اره دقیقا ولی واقعنم دیگه حوصلم نمی‌کشه خیلی مارو عذاب داد خیلییییی فقط تا جایی که بشه برای آرامش خو ...

آره کمتر برو 

سن مادر شوهرت کمه؟ 

منظورم اینه جوونه ؟ 

اولین عروسشی حتما 

چون کسایی که اینجوری ان حسادت دارن 

مادر شوهر منم برا جاریم خوب نبوده اما الان برای مم سنش بالاتر رفته کلا آروم هیچ کاری نداره 

آره کمتر برو سن مادر شوهرت کمه؟ منظورم اینه جوونه ؟ اولین عروسشی حتما چون کسایی که اینجوری ان حسادت ...

۴۸سالشه نامزدمم تک بچست اصلا وابسته مامانش نیست ولی مامانش هر باز میاد خونمون میگه احسان خیلییییی یمن وابستست همش بمن میچسبه 

درصورتیکه که اونه که حسوده و همش میخواد سنگ بندازه تو زندگی ما با این حرفا میخواد از چشم منو خانوادم بندازش

شب یلدا برام تو یه پلاستیک سیاه چند تا لباس و یه بارونی و آجیل و نقل و اسمارتیز آوردن مامانشم چقدددد قیافه گرفته بود و اومد دعوا که چرا پاگشا کم دادید من اونشب وقتی رفتن نشستم گریه کردم 

بخاطر همینه میگم اصلا نمیخوام رقت آمد کنم 

یلدایی برات چی آوردن ؟

اینم جا موند بگم

طلا قرار بود بده که نداد گفت چون با پول شاباش احسان دستیند خریدی دیگه طلا نمیدم تا عید!!

حالا من گفتم پولو بدیم دستبند طلا که ارزشش حفظ شده دستمم خالی نباشه 

۴۸سالشه نامزدمم تک بچست اصلا وابسته مامانش نیست ولی مامانش هر باز میاد خونمون میگه احسان خیلییییی یم ...

از همین تک بچه بودنش که اینجوری میکنه مامانه 

حسودی میکنه دلش میخواد پسرش فقط خودش و دوست داشته باشه 

ولی معلومه چقد بیشعوره که نکرده یه تزئینی بکنه برات بیاره 

سنشم که زیاد نیست بگیم بلد نبوده حوصله نداشته 

به جای اینکه برای تک عروسش سنگ تموم بزاره ....

جلو شوهرت اصلا نگو از مامانت خوشم نمیاد 

برعکس هی بگو من دوسشون دارم 

که اگه پشت سرت چیزی گفتن متوجه بشه تقصیر مامانش نه تو 

سه تا داداش داره مامانشدوتاشون خیلی بچه ننه ان اصلا هوای زنشونو ندارناون یکی داداشه خیلی هوای زنشو د ...

پس مادر و مادر بزرگه مریض هستن کسانی که تو زندگی خودشون محبت از همسر ندیدن این اذیتها رو میکنن. اگه همسرت رو عاشقانه دوست داری باید بپذیری که اونها کمبود محبت دارن  و یک نوع مریضی روحی پس مثل یک بیمار بهشون نگاه کن و دلخور نشو برعکس تو کار خودت و وظیفه و محبتت رو بکن انشالله خدا تو زندگیت بهت عوضش رو میده

اینم جا موند بگمطلا قرار بود بده که نداد گفت چون با پول شاباش احسان دستیند خریدی دیگه طلا نمیدم تا ع ...

چه تو همه چی ام دخالت میکنه 

منو شوهرمم بعد ۷ سال بهم رسیدیم 

اما مامانش مخالف نبود باباش مخالف بود میگفت حالا چند تا جای دیگم بریم 

از همین تک بچه بودنش که اینجوری میکنه مامانه حسودی میکنه دلش میخواد پسرش فقط خودش و دوست داشته باشه ...

اره دقیقا از قصد اینکارارو می‌کنه

خداروشکر خودش مامانشو شناخته من چیزی نمیگن خودش میگه این مدتم تحمل کنیم خودمون خوش باشیم بریم خونمون میکنیم میریم  دیگه نمیتونه دخالت کنه 

اره دقیقا از قصد اینکارارو می‌کنهخداروشکر خودش مامانشو شناخته من چیزی نمیگن خودش میگه این مدتم تحمل ...

کسی که بخواد دخالت کنه همه جا میکنه 

اما سعی کنید خودت و شوهرت بیشتر کاراتون و مخفیانه انجام بدین و خونتون و نزدیک هم نگیرید که بدبخت میشی 

ان شاالله چند وقت دیگه عروسی میکنید وضع بهتر میشه 

فعلا از نامزدی لذت ببر