جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ن فقط خیلی عملیهیه خانم ۴۰ خرده ای ساله هست لباش ۲ سیسی بالا ۲ سیسی پایین ژلهبینی ب شدت کوچولو و عمل ...
وای جر ابرو شیطانی🤣
اره منم دوست خالم اینطوره خالم میگه دختر خوبیه ولی من کلا از کسایی که همجاشون عمله حس خوب نمیگیرم بنظرم اینجور افراد به خودشون اعتماد ندارن و میخوان خودشون یه چیز دیگه باشن
مرد همسایمون خواهر زنش خیلی عملیه یه روز خواهره اومده بود خونشون مرده به زنش گفت به این خواهرت بگو نیاد پیش من نشینه همین لباشو که میبینم یجوری میشم بدم میاد .
لبم نازکه ولی همینجوری دوسش دارم تا حالا به فیلر و ژل و ... فک نکردم
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-