2777
2789
عنوان

از اون شبی بگو ک از ذوق نخابیدی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5272 بازدید | 189 پست
اوایل عقدم تا صبح با شوهرم حرف می‌زدیم

😍

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
ان شاالله از این ب بعد داشته باشی

مرسی عشقم 

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبی که داداشم فیلمای افتتاحیه فروشگاه پوشاکش روبرام فرستادازذوق خوابم نبرد ولی الان بعد چندماه زنگ ز ...

🥺🥺🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
شبی که قراربود فرداش برم دانشگاه شبی که قراربود فرداش کنکوربدم شبی که قراربود فرداش اول مهر باشه وبر ...

این اخری خیلییی قشنگه

همین چند وقت پیش بود 

اونای که بچه کوچک دارن کلا خوابشون بهم میریزه ولی تو شبانه روز شاید یکی دوساله‌ت بتونن عمیق بخوابن و رفع خستگی بشه!!!!!

خونه مادر شوهرم بودیم بچمم هم بعد ۱۵روز از بیمارستان مرخص شده بود منم داغون خسته سزارین مشکلات بچه تو دستگاه!!!

اینا کم بود شنیدم داداشم رفته تو‌کما!!!!!

یعنی مردم و زنده شدم داداشم اینقد زیاده روی کرده بود که قبول معروف سنگ کوب شده بود!

البته الان ترک کرده اما استرس اون شب و اون حال رو هیچ وقت فراموش نمیکنم درد و مشکل خودم فراموشم شده بود 

اره شد:) اما بازم ته دلم میلرزه

توکل ب خدا

چشم عزیزم

قربونت مرسی 

منم برات فرستادم❤️

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

شبی که نتایج تیزهوشان رو زده بودن و قبول شده بودم و شبی که فهمیدیم عمل داییم موفقیت آمیز بوده و شبی که عروسی صمیمی ترین دوستم بوددش و همچنین شبی که نتایج کنکور اومدش 

من هیچ مدل عشقی تجربه نکردم به خاطر همین شبایی که تا صبح خواب نرفتم از ذوق مربوط به عشق و اینا نمیشع

همین چند وقت پیش بود اونای که بچه کوچک دارن کلا خوابشون بهم میریزه ولی تو شبانه روز شاید یکی دوساله‌ ...

🥺🥺🥺🥺

اره ینی هنوز باورم نمیشه چرا اینجوری شده

ان شالله دیگه هیچ روزی مثل اون روز واستون تکرار نشه و زندگیتون سرشار از سلامتی و شادی باشه عزیزم😘

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

شبی بود که عقد کردم باورم نمیشد بعد اون همه سختی به هم رسیدیم ولی بازم بعدش اینقدر اذیتمون کردن که همه چی به کاممون زهر شد

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....