2777
2789
عنوان

از اون شبی بگو ک از ذوق نخابیدی 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 5272 بازدید | 189 پست

وقتایی که کفش میخریدم منو خواهرم از ذوق دیر میخوابیدیم😂

یبارم ۷سالم بود بعدمامانم میخواست ببرم آموزشگاه خیاطی که میرفت اون شب تاصب خوابم نبرد ازشبم بالباسایی که قرار بود برم اونجا دراز کشیدم که بخوابم تاصبح😅

وقتایی که کفش میخریدم منو خواهرم از ذوق دیر میخوابیدیم😂یبارم ۷سالم بود بعدمامانم میخواست ببرم آموزش ...

اوخیییی 😍

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخت رسیدین به هم یا آسونشده بود از هم جدا بشین یه مدت؟😞

خیلییییییی سخت.باورت نمیشه بگم همسرم از استرس تو خواستگاری لیوان تو دستش خورد شد اونم سر ی چیز مسخره.نه اصلا همو خیلی دوست داشتیم دو سه ساله اینجوری شده زندگیم.البته همسرم هنوزم مدعیه دوسم داره ولی من باور ندارم چون رفتاراش اینو نشون نمیده

نمونش همین الان رفته با دوستاش بازی کنه این وقت شب

خیلییییییی سخت.باورت نمیشه بگم همسرم از استرس تو خواستگاری لیوان تو دستش خورد شد اونم سر ی چیز مسخره ...

خانواده هاتون راضی بودن از اول؟😞

تو چشاش همون عشق قبلی رو میبینی؟

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

خانواده هاتون راضی بودن از اول؟😞تو چشاش همون عشق قبلی رو میبینی؟

خودش انتخابم کرد(فامیلیم) ولی چون سطح خونوادگیمون خیلی بالاتر بود مامانش راضی نمیشد میگفت خودمو کوچیک نمیکنم جواب رد بشنوم ولی همسرم اصرار کرد و با من درمیون گذاشت منم به خونوادم گفتم ولی گفتن اگه خودت بخوای ما حرفی نداریم

نمیخوام الکی تعریف کنم ولی خیلی خواستگار داشتم چون از هر لحاظ تو فامیل تو چشم بودم ولی منم دل دادم بهش تا همین چند وقت پیشم پشیمون نبودم اما حالا خیلی دیگه حالم بده😭

خودش انتخابم کرد(فامیلیم) ولی چون سطح خونوادگیمون خیلی بالاتر بود مامانش راضی نمیشد میگفت خودمو کوچی ...

امیدوارم همون عشق و محبت قبلی خیلی پررنگ تر بیاد به زندگیتون دوباره

و هیچوقت حتی شک نکنی به عشقی کع داری و به ذوقی که داشتی❤️❤️

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

خودش انتخابم کرد(فامیلیم) ولی چون سطح خونوادگیمون خیلی بالاتر بود مامانش راضی نمیشد میگفت خودمو کوچی ...

اینم بگم خونوادش خیلی راضی بودن فقط ترس جواب رد بود که اولش قبول نکردن وقتی همسرم گفت مشکلی نیست من با مامانش حرف زدم مادرشوهرم زنگ زد و الانم خیلی باخونوادش خوبیم شکر خدا