2777
2789
عنوان

یازده روز تاخیر پری

86 بازدید | 18 پست

تاحالا سابقه‌شو نداشتم، دیروز بیبی چکم زدم منفی بود

دل دردشو دارم تاحدودی ولی قطع میشه بعد چند وقت دوباره درد میگیره، دکتر زنان بابت عفونت رفته بودم دو سه ماه پیش، که داروهاشو خوردم کامل برطرف شد، پاپ اسمیرم داده بودم اوکی بود

دیگه چمه واقعا

حالا امروز میرم آزمایش بتا هم میدم ولی اصلا فکر نمیکنم باردار باشم، کنترل کردیم تا حدودی، بیبی چکمم که منفی بود

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁

این ماه خیلی استرس داشتم و تایم خوابمم خیلی بهم خورده بود

ممکنه بابت اون باشه؟

راستی هفتهی پیش لیزرم رفتم، خیلییی سردم شد، دستگاهشم کولینگ داشت، باد سرددد زد به اونجا، ممکنه بخاطر اون باشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بهترین روزبی بی چک روز۶بعدازتاخیر وروز۱۲بعدازتاخیره

ولی قردابروبتابده اگرباردارنیاشی احتمالاهورمونت بهم خورده هورمون پرولاکتین یهم بخوره قاعدگی نامنظم میشه پرولاکتینم اکثرابخاطرا1طرای امکان داره تغیرکنه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

این ماه خیلی استرس داشتم و تایم خوابمم خیلی بهم خورده بودممکنه بابت اون باشه؟راستی هفتهی پیش لیزرم ر ...

ن بخاطرلیزرکه نیست 

ولی اضطرابت شایدباعث برهم خوردن پرولاکتینت شده باشه

ببین بهترین روزبی بی چک روز۶بعدازتاخیر وروز۱۲بعدازتاخیرهولی قردابروبتابده اگرباردارنیاشی احتمالاهورم ...

من دیروز زدم، بعد ۱۰ روز تاخیر

پرولاکتین بخاطر چی امکان تغییر داره؟

به نظر من که گاهی اوقات پیش میاد به خاطر تغییر هورمون

راستش اولین بار تو کل زندگیم بود برای همین برام عجیب بود

ن بخاطرلیزرکه نیست ولی اضطرابت شایدباعث برهم خوردن پرولاکتینت شده باشه

آره این ماه خیلی چیزای استرس زا پیش اومد برام

۴ روزم زعفرون دم کردم خوردم باز انگار نه انگار

آره این ماه خیلی چیزای استرس زا پیش اومد برام۴ روزم زعفرون دم کردم خوردم باز انگار نه انگار

به زعفرون ایناهم زیاداعتقادی ندارم ولی تحتمالاپرولاکتینته یاکیسته یااینکه امکان بارداری هم هست زیادبه بی بی چک اکتفانکن

جلوگیریت طبیعیه؟