2777
2789
عنوان

توی خواب بختک میفته روم

82 بازدید | 13 پست

بعضی شبا بختک میفته روم

چنبار میخاستم مامانمو صدا بزنم ولی نتونستم 

حتی یبار صداشو شنیدم صداش مثل نعره ی شیر بود

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو ب صورت حرفه ای فعالیت میکنم و کلی هنرجو دارم 😍اموزش هم میدم🙃  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استرست رو کم کن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

چیزی ب اسم بختک مختک وجود نداره 

اون سندروم هست 

یه نوع فلج عضلات بدن هنگام خواب 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

وایییی من اینو تجربه نکردم 

ولی اخیرا حس عجیب بهم دست میده

انگار یکی دستشو رو قفسه سینه‌ام فشار میده کاملا واضح واضححح

بعد دو سه ثانیه اون قسمت شروع میکنه به گز گز کردن

چیزی ب اسم بختک مختک وجود نداره اون سندروم هست یه نوع فلج عضلات بدن هنگام خواب

بله درسته نمی دونم این بختک رو اولین بار کی اختراع کرد 

یه جوری تو مغزمون کردن باور کردیم 

چیزی که اصلا وجود نداره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
برا من صدای یه حییون دیگه بود

مامانم حرفامو باور نمیکنه

صداش هنوز توی گوشمه

مثل غرش شیر بود و انگار میخاست منوو بکشه نشسته بود بالای سرم باهام حررف میزد 

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو ب صورت حرفه ای فعالیت میکنم و کلی هنرجو دارم 😍اموزش هم میدم🙃  

بله درسته نمی دونم این بختک رو اولین بار کی اختراع کرد یه جوری تو مغزمون کردن باور کردیم چیزی که اصل ...

حالا ما بهش میگیم بینی گِلی 😂😂😂

و پدربزرگم میگفت اگه بتونی دماغشو بگیری جای گنج رو بهت میگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هرشب ب امید اینکه گنج پیدا کنم آرزو میکردم بینی گلی بیاد سراغم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-