2777
2789
عنوان

خیلی از معلما فقط دنبال پولن

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 100 پست
معلما معمولا از قشر بی سواد جامعه انتخاب میشن، و اکثراً هم بسیار پرمدعا و طلبکاران. معلم‌های منم هیچ ...

خیلییی همیشه طلبکار و پررون

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلمای مام کلاس خصوصی میذاشتن بعد سوالای امتحانو باهاشون کار میکردن، ما که نمیرفتیم سوالارو نداشتیم

ماهم همینطور 

جلسه ای هم حداقل ۹۰۰ بود پارسال

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

معلما من همش دنبال این بودن کتاب تموم بشه مدرسه رو بپیچونن حتی تدریس بعضی از درسا به عهده شاگرد زرنگ کلاس بود یا از قبل مشخص میکردن گروهی کنفرانس بدیم 

چند تا معلم هم داشتیم از لحاظ علمی  افتضاح بودن با بچه ها مسخرشون میکردیم 

تو تمام دوران تحصیلم فقط یه معلم مورد تاییدم بود 

راستی مدرسه نمونه هم بودم که مثلا بهترین معلما رو دارن 

وقتی یه کلاس همه خوبن جز دو یا سه نفر خب مشخصه مشکل از بچه یا پیگیری مادر هست اما ی جا میبینی کل کلاس داغونه اونوقت قطعا مشکل از معلمه ولی حالا حقوق آنچنانی هم ندارن ک دنبال پول باشن واقعا اعصاب میخواد 😂😂😂😂

معلمای مام کلاس خصوصی میذاشتن بعد سوالای امتحانو باهاشون کار میکردن، ما که نمیرفتیم سوالارو نداشتیم

الان همه مشاغل همین شده هیچکس انگار با عشق کار نمیکنه دیگه

پزشکا بیمارستان تا مطب زمین تا آسمون رفتار و درمانشون فرق داره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
همین دیگهدرس نمیدن ک کلاس خصوصی بگیرنبا هرکلاس خصوصیم ۱ تومن میزنن ب جیب

خیلی بی انصافیه

من شاگردای خودمو نمیذارم بیان کلاس خصوصی

میگم زنگای هنر بیاید رفع اشکال

همه معلما مثل هم نیستن

وگرنه پول خوبه اما نگرانم یه روزی هم یکی یه همچین قضاوتی در مورد من بکنه

وگرنه بالاخره پیش میاد یه چیزیو یکی دوبار توضیح میدی از یه کلاس ۴۰ نفره ۲۰-۳۰ نفر می فهمن ۱۰ نفر لازمه باز توضیح بدب براشون که معمولا ممکن نیست سر کلاس برسی به همه .  بنابراین گاهی کلاس خصوصی لازمه اما من پیشنهاد می کنم توی آپارات فیلم دانلود کنید بهتره از کلاس خصوصی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

اتفاقا چون حقوقش کمه انگیزه ی آدمو میگیرن و چیزای دیگه ، مثلا من خودم هرررررکاری کنم حداقل یه اولیا شکایت داره😶بخدا انقدر که غر میزنن ادم خسته میشه اون حقوقی که میدن در حد یه مدرسه بغل خونه با فول امکانات و رفاهیاته نه کسی که میره روستای محروم صدها کیلومتر اون طرف تر من دوسال پیش دوساعت تا مدرسه راه بود😤ینی همون صبح که میرسیدم خسته میشدم دیگه تا ظهر له له بودم یه بارم تو برف گیر کردیم یخ زدیم وسط راه حالا منم باردار بودم تو اون وضع😕

یکی از همکارامونم تو را تصادف کرد فوت کرد طفلک چقدر التماس کرد انتقالی بدن ندادن اونم باردار بود با بچه ش رفتن اون دنیا ،کی به خاطر پول این شرایطو تحمل میکنه عاخه اونم ۱۰تومن با منت،فقط عشقه

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

دختر من میگه یه معلم داریم باسنش سنگینه از جاش بلند نمیشه بره پا تخته 😂😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰