2777
2789
عنوان

خیلی از معلما فقط دنبال پولن

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 100 پست
معلما معمولا از قشر بی سواد جامعه انتخاب میشن، و اکثراً هم بسیار پرمدعا و طلبکاران. معلم‌های منم هیچ ...

قشر بیسواد؟😂 طرف جرمیخوره فرهنگیان بیاره رتبه ی خوبی میخاد

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداییش اگه معلم کلاس اولت میدونست تو با سوادی که یاد گرفتی میای اینجا سسشعر تفت میدی درباره معلما، همون روزا ولت میکرد ته کلاس بشینی دست کنی دماغت گیگیلی دربیاری بخوری

نه اینکه باسواد بشی فک کنی ع... خاصی شدی و می‌تونی درباره معلما نظر بدی ‌

میتونی نری مدرسه وقتی هم رفتی مدرسه لازمه حالیت شه هر جا جو و قوانین خودشو داره

نامه فدایت شوم برات ننوشتن معلما

امثال شماها سر کلاس نباشن بقیه هم آسوده‌ترن

حقوق معلما رو هم همچنان می‌ریزن+ تابستون و تعطیلی ... فک کنم توی همین قسمتش زخمی شدین .

دیگه ریپلای نکنید

دور هم باشید از ع... معلما نوش جان بفرمایید .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
پدر کشتگی دارن بامعلما انگار

کلا بعضیا عقده توجه دارن

وقتی کسی بهشون توجه نمی‌کنه میگن بیایم توجه منفی بگیریم یعنی نسبت به یه عده‌ای جبهه بگیریم تا واکنش هر چند منفیشون رو به خودمون جلب کنیم.

قابل درک هستند باید دلمون به حالشون بسوزه اما خب در عین حال روش مخصوص خودشون رو دارن و باید بلد باشی چطور باهاشون برخورد کنی تا بتونی کنترلشون کنی مخصوصا سر کلاس درس، بخاطر همینه که فقط اونایی میگن معلما عقده‌ای هستند که خودشون مشکل روانی دارن چون معلما با دانش‌آموزانی که اختلال دارن طوری رفتار می‌کنن که به عقده‌ای بودن تعبیر میشه.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
کلا بعضیا عقده توجه دارنوقتی کسی بهشون توجه نمی‌کنه میگن بیایم توجه منفی بگیریم یعنی نسبت به یه عده‌ ...

من خودم معلم نیستم خواهرم معلمه و میتونم بگم نامبروان و درجه یکه واقعا هم علمش خیلی بالاس هم قدرت بیانش عالیه هم دلسوز بچه هاس هرروز ۲ ساعت راه میکوبه میره ب بچه ها درس بده چنین ادمی ن بیسواده ن هرچیز دیگه ای ک تواین تاپیک دارن دور هم میگن و میخندن

کلا بعضیا عقده توجه دارنوقتی کسی بهشون توجه نمی‌کنه میگن بیایم توجه منفی بگیریم یعنی نسبت به یه عده‌ ...

معلما اگر محترم باشی و بی ادبی نکنی عین ی فرشته باهات رفتارمیکنن اینو منی میگم همیشه نفراول کلاس بودم

اگه بچه‌ها از معلمشون چیزی یاد می‌گرفتن شما الان این تاپیک رو نمی‌زدیچون امام علی میگه : «من علمنی ...

خب خداروشکر فهمیدم از چه قشر ادمی هستید 

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
خداییش اگه معلم کلاس اولت میدونست تو با سوادی که یاد گرفتی میای اینجا سسشعر تفت میدی درباره معلما، ه ...

طرز صحبت کردنت رو باور کنم یا اون سخنت از امام علی؟

فعلا مشخصه کی سوخته

اونم عمیقاااا🤣

اصلا خودمو درحد شما نمیدونم فقط امیدوارم اموزش پرورش یه فکری به حال تربیت معلما بکنه اول بعد بره سراغ دانش اموزا

از معلمای عقده ای و بی سواد ایرانی بالا نریم از کی بگیریم؟

من مثل شما انقدر کمبود اعتماد به نفس و توجه ندارم بیام از تو سایت دریافتش کنم

الان تاپیک رو میبندم چون ادمایی مثل شما جنبه انتقاد کردن رو ندارن

حتی اگه یه درصد شک داشتم چنین چیزهایی رو راجع به معلما با طرز رفتار شما کاملا مطمئن شدم