2777
2789
عنوان

شوهرم تو دعوا دلمو شکست میگ مردم زن خوشگل دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 38 پست
بگو شوهرای مردم قیافشون برد پیته تو قیافت دره پیتاخلاقشون مثل جانی دپه مال تو مثل صفر کشکولیپولشون د ...

ولی قصابا وضعشون خوبه ها باید یه شغل دیگه میگفتی مثلا جعفر آموزگار یا جعفر کارمند🤦‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این شوهرا رو از کجا پیدا میکنید که حتی برای سر کار رفتن و وظیفه ای که دارن منت میذارن!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این شوهرا رو از کجا پیدا میکنید که حتی برای سر کار رفتن و وظیفه ای که دارن منت میذارن!!!

اره بخدا شانس ندارم شوهرا مردم انقد زرنگن شوهر من بعد سه سال بزور میره سر کار هی منت میزاره و میاد منو اذیت میکنه

یا حسین تو دلم رو خالی نکن همسرم از امروز رفته اسنپ

دلت خالی نشه ولی اسنپ خیلی بده زنا هم جدیدا هار شدن البته اگ شوهرت سر برزیر باشع هیچی نمیش ولی مث شوهر انگل من هیز و سر سبک باشه..

بدم میاد منت میزاره ک من کار میکنم همش میاد خونه منو اذیت میکنه تا چیزیم میگم عصبی میشع داد بیداد می ...

میدونم عزیزم،درکت میکنم،سخته ،شوهر منم همینه همیشه حسن خسته رو میمونه ،خوبه که مثل فرهاد کوه نمیکنن وگرنه نمیشد نگهشون داشت بس که منت سرمون میزاشتن و غر میزدن،کلا غیرقابل تحملن

من تپلم شوهرم چندبار تپلیمو گفت ... با اینکه خودم از چاقیم متنفرم ولی چنان شستم پهنش کردما ... گفتم ...

خوبش کردی منم روم ایراد گذاشت قبلا بهش گفتم ب چیت مینازی ب هسته خرمات آتیش گرفت

خوبش کردی منم روم ایراد گذاشت قبلا بهش گفتم ب چیت مینازی ب هسته خرمات آتیش گرفت

افرین 😊👌😂 دمتگرم منم چندبار به صورت سوالی پرسیدم تو این فیلمای سو.پر چجوری امقد دیر ارضا میشن؟ ینی تو چرا نمیشی؟ استرس گرفته بود :))))) حالا اصلا برای من مهم نیستا فقط خواستم بدونه ک میدونم ؛)))))