2777
2789
خودمم در عجبم چه جون سگی هستم من هر شب تاصبح گریه می کنم صبح می خوابم تا غروب نه به زندگیم می رسم نه ...

بازم تویی سرپایی 🥺🥺 خدا کمکت می‌کنه وگرنه هرکس بود دیوونه میشد می‌افتاد توی کوچه خیابون آخه چقدر بد آوردی تو‌😓😓😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی با اون پولا چه ها که نمیشد ..‌‌‌ ... بخاطر بورس خونه کوچیک خونه اجاره کردم هر روز نیش و کنایه ...

۴۰۰ میلیون فامیلمون سهام داشت نذاشتیم بفروشه اون زمان یک میلیارد بود سال ۹۹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
این حرف و نزن خدا فقط خیر برای بنده هاشم میخواد ان شالله تو هم کنکور یه رشته خوب قبول میشه نا امید ن ...

اخه عزیزم چ خیری واقعا تو کنکور قبول نشدن چ خیری هست

الان دیگ دیره خیلی دیره واسه کنکور

میدونی با اون پولا چه ها که نمیشد ..‌‌‌ ... بخاطر بورس خونه کوچیک خونه اجاره کردم هر روز نیش و کنایه ...

پسر خواهر شوهرم ۴ میلیاردپول خونه اش رو گذاشت بیچاره شد الان مستأجر

پدرمادر منم ۲۰ سال جمع کردن اخرش تو بورس پودر شدن . مفت مغازه و زمین فروختن ک الان قیمتشون کم کم ۳۰ ...

نمی دونم بعضی ها شانس ندارن من بابام ورشکست شد همه چی رو از دست داد همیشه سرزنشش می کردیم ولی حالا به مامانم می گم کار خدا بوده مامانم می گه خودتون عقل درست وحسابی ندارید،  ولی من می گم همه چی به قسمت تو فامیل داریم کسی که هیچ زحمتی نکشیده کلی ارث بهش رسیده عقل انچنانی هم نداره ،یا یکی از فامیلمون از اجدادشون کلی زمین بهشون رسید زمین هایی که اصلا از وجودش خبر نداشتن ی دفعه سندش اومد بیرون شهرداری اومد درخونشون که سند این زمین مال پدر بزرگ شما بوده اونم زمین هایی که بیایون بوده چند هکتار  حالا افتاده بر خیابون تجاری شده ،بعد فکر کن دولت که خودش ی پا مال بالا کشه بیاد سند زمین تقدیمت کنه 🙄🥺 بگه مال شماست 

کل زندگیش از دستش رفته الان مگه میشه جمع کرد ؟؟؟ مگه میشه چندین گرم طلا خرید با این قیمت ها

نشه .همه چیز که مادیات نیست .در مرحله اول باید خودش سالم باشه تا بتونه برای آینده اش تلاش کنه پس بیشتر باید فکر حفظ آرامش و سلامتیش باشه

خودمم در عجبم چه جون سگی هستم من هر شب تاصبح گریه می کنم صبح می خوابم تا غروب نه به زندگیم می رسم نه ...

فدای سرت  دیگه غصه نخور من بعد از تمام ضرر هام به این نتیجه رسیدم در لحظه زندگی کنم و به مقدار لازم برا خودم خرج کنم و کمتر جمع کنم    مثلی داریم مال نه خورم می خورنش

کل زندگیش از دستش رفته الان مگه میشه جمع کرد ؟؟؟ مگه میشه چندین گرم طلا خرید با این قیمت ها

بدون طلا و خونه هم میشه زندگی کرد ولی بدون سلامتی نمیشه و یا در عذابی