2777
2789
😭😭😭هیچ کس به اندازه من خسارت ندیده به خدا که پولدار هم نیستیم هر چی طی ۲۰ سال زندگی جمع وردیم همش ...

پدرمادر منم ۲۰ سال جمع کردن اخرش تو بورس پودر شدن . مفت مغازه و زمین فروختن ک الان قیمتشون کم کم ۳۰ میلیارده .

کلی هم طلا بابت خسارت به ساختمون و کلی طلا بابت دندون هامون

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تمام این مشکلات رو برای خودم خیر دیدم چون از طرف خدا بوده راحت پذیرفتم و از اینکه مشکلم باعث شد ...

ببین اصن خدا نمیخاد واسم انگار 

سال دوم پشت کنکوریم ی درس لامصب مونده هیچ جوووره پاس نمیشه نمیدونم چیکار کنم بخدا تازه دیپلم ندارم نمیتونم ترمیم معدل ثبت نام کنم ۶۰ درصد کنکورم ترمیم معدله حتی اگ کنکورو ۴۰ بزنمم فایده نداره 

واقعا افسردگی گرفتم حالم از کودن بودن خودم بهم میخوره قرار بود بهمن کوفتی برم دانشگاه💔💔

پسرم خونه خرید مال غیر از آب درآمد هنوز دادگاهی داره سمند فروختیم گذاشتیم بورس پودر شد ۵۰ میلیون سال ۹۷  و ۳۰۰ گرم طلا موتو به معامله بی سود و بی آینده از دست دادم تمام سرمایه یه عمر زندگیم رفت  شوهرم با زیاده خواهی ضرر بزرگی به من زد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خوب تا الان سکته نکردی والا

خودمم در عجبم چه جون سگی هستم من هر شب تاصبح گریه می کنم صبح می خوابم تا غروب نه به زندگیم می رسم نه حوصله ایی برام مونده خدا لعنت کنه شوهرم که باعث تمام این بد بختی ها هست 😢😢

پسرم خونه خرید مال غیر از آب درآمد هنوز دادگاهی داره سمند فروختیم گذاشتیم بورس پودر شد ۵۰ میلیون سال ...

وای از این معامله ها آدم میترسه 🥲🥲🥲

بورس لعنتی همه رو به خاک سیاه نشوند .خدا از باعث و بانیش نگذره

میدونی با اون پولا چه ها که نمیشد ..‌‌‌ ... بخاطر بورس خونه کوچیک خونه اجاره کردم هر روز نیش و کنایه صابخونه 

ببین اصن خدا نمیخاد واسم انگار سال دوم پشت کنکوریم ی درس لامصب مونده هیچ جوووره پاس نمیشه نمیدونم چی ...

این حرف و نزن خدا فقط خیر برای بنده هاشم میخواد ان شالله تو هم کنکور یه رشته خوب قبول میشه نا امید نباش 

وای از این معامله ها آدم میترسه 🥲🥲🥲

شوهرم خونه رو معامله کرده بود بدون اینکه به سند نگاه کنه و اینکه ۳۰۰ گرم طلا مو به فنا داد رفت زمین تو جایی خریده شاید برای نتیجه هامون سود داشته باشه البته اگه مال غیر نباشه چون به قسمت از زمین پسر صاحب زمین فروخته بود بعدا گندش دراومد معلوم نیس بقیه زمین هم اینطور نباشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم