2777
2789
فدای سرت دیگه غصه نخور من بعد از تمام ضرر هام به این نتیجه رسیدم در لحظه زندگی کنم و به مقدار لازم ...

غصه خودم  رو نمی خورم من همیشه قانع بودم چشم دنباله پول نبود دل نگران پسر ۲۰ سالم هستم که چه خیانتی باباش در حق ش کرد هر چی داشت به باد داد حال این بچه تو این گرونی تورم باید چه کار کنه همش پیش خودم می گم کاش خدا به من بچه نداده بود که انقدر سختی بکشه 

نمی دونم بعضی ها شانس ندارن من بابام ورشکست شد همه چی رو از دست داد همیشه سرزنشش می کردیم ولی حالا ب ...

همون نه زحمتی نه عقلی از زمین و اسمون مفت میباره براشون

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر خواهر شوهرم ۴ میلیاردپول خونه اش رو گذاشت بیچاره شد الان مستأجر

۴ میلیاااارد 😐😐😐😐 چجوری مخش خورده شد چی فکر کرد الان اون خونش احتمالا ۱۵ ایناست 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

۴ میلیاااارد 😐😐😐😐 چجوری مخش خورده شد چی فکر کرد الان اون خونش احتمالا ۱۵ ایناست

نمیدونم چرا اینکارو کرد؟ اون زمان بود که همش می گفتند که خونه نفروشید پول اضافه رو تو بورس سرمایه گذاری کنید این بدبخت طمع کرد  شاید خونش ۲۵ میلیارد الان باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
غصه خودم رو نمی خورم من همیشه قانع بودم چشم دنباله پول نبود دل نگران پسر ۲۰ سالم هستم که چه خیانتی ...

خدا پسر تو حفظ کنه ماها تجربه سنگینی بدست آوردیم درس عبرت شدیم بر ای بچه هامون خدای اونم بزرگه براش دعا کن خدا خودش دستشو بگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم