2777
2789
عنوان

بدون بچه چه جوری زندگی رو سر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 110 پست
بخدا که اگه نداشتیش فقط میفهمیدی چه نعمتی داری وسلام

دقیقا همینطوره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دقیقا همینطوره

ولی استارتر باید زندگی کنی، خوب هم زندگی کنی من به خواهرم هم همین رو میگم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم من دقیقا میدونم بچه داشتن چجوریه اطرافم قشنگ میبینم کسایی که بچه دارن خیلی عذابای خاص خودشونو دا ...

امیدوارم هر دومون به خواسته ها و ارزوهامون برسیم

و زندگی رو از یه دریچه ی تازه شروع کنیم🌷

هرچیزی به جای خودش قشنگه

بچه شیرینه ولی همه ی ماجرا نیست ولی خب لازمه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
منی که الان تو این لحظه از دست دو تا بچه هام میخوام سر به بیابون بزارم ، قصد ناشکری ندارم ولی بچه نب ...

گلم بزرگ‌ میشن میگذره این روزا و بهشون افتخار میکنی ایشالا

چون تو زندگی هدف نداری به همین خاطر حس پوچی میکنی 

از لحظات زندگی با همسرت لذت ببر ،تجربه های جدید به دست بیارین ،مسافرت برین ،باهم وقت بگذرونین

منم همینجوری بودم فقط روی موضوع فرزنداوری زوم کرده بودم و فکر  ذهنم دنبال درمان بود  

الان چند وقتیه که کلا سعی میکنم کمتر به این موضوع فکر کنم دنبال درمان هم نمیرم درعوض میبینم روحیه خودم و همسرم بهتر شده 

یادم رفت بگم تو شکممه اینجا جای گفتن خیلی از مسائل نیست ولی واقعا زور بود اومدنش به هر دری زدم که .. ...

خدا بهت دادتش تو هم ناشکری نکن عزیز 

ناشکری کنی خدا هر چی بهت داده رو ازت میگیره و زندگی برات سخت هم میشه عزیز

توکل کن بخدا

تا کی عزیزم سفر تا کی تفریح یه سنی که هیچ ذوق و توانی برای سفر نمونه اون موقع باید چیکار کرد

غصه ی اون زمان رو نخور.... خدا بزرگه

من تو کوهنوردی هام پیرمرد و پیرزن میبینم ۶۰؛۷۰سال قبراق جیک تو جیک و بغل تو بغل میان کوه؛ از جوونا سرحال تر

تفریحه که آدم رو نشاط میده

بچه پیر میکنه آدم رو😂

۴۰ سالمه ۴ تا بچه دارم ۶ سال نازایی داشتم دکتر زیاد رفتم اما علتش مشخص نشد تا اینکه درست همون ماهی ک بی خیال بچه شده بودم چون اون ماه سرم خیلی شلوغ بود باردار شده الان ۱۵ سال میگذره هر روز سردردم  بخاطر بچهام اما هر ثانیه خدارو شکر میکنم ک ۴ تا نعمت بهم داده بشدت درکت میکنم بدون بچه زندگی بشدت سخته ان شالله دامنت سبز میشه راسی من زیر گنبد امام حسین دعا کردم میگن تو حرم امام حسین هر دعایی مستجابه

خدا بهت دادتش تو هم ناشکری نکن عزیز ناشکری کنی خدا هر چی بهت داده رو ازت میگیره و زندگی برات سخت هم ...

ناشکری نمیکنم اما هیچکی نمیدونه شرایط زندگی من چجوریه اینجا هم جای گفتن نیست 

یکی مثل من که بچه نمیخواد تکون میخوره همش بچه یکی هم مثل این خانم. من این سومین بارداریمه ولی دوتای قبل رو ندارم و هر سه هم خیلی ناراضی و ناخواسته