2777
2789
عنوان

بدون بچه چه جوری زندگی رو سر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 110 پست
بزار یه چندسال بگذره اخه تا کی دونفری به شدت زندگی بعد یه مدت بی هدف میشه وحشتناکا

عزیزم کاملا درکت میکنم عین خودمی. منم بی انگیزه و بی هدفم سنمم زیاده. بدون بچه بی هدف شدم روزهارو پشت سر هم میگذرونم به امید اینکه معجزه ای بشه فقط با یه معجزه میتونم بچه دار بشم

در ضمن اینجا پر از کاربرای کم سن و ساله که اکثرشون ادعا دارن بدون بچه زندگی خوبی دارن. لطفا اینارو باور نکن و به تلاشت ادامه بده بخدا توکل کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم من دقیقا میدونم بچه داشتن چجوریه اطرافم قشنگ میبینم کسایی که بچه دارن خیلی عذابای خاص خودشونو دا ...

البته گفتی از درمان چیزی نگیم ولی دخترعموی من تو ۴۷ سالگی بعد ۱۹ سال تو رویان باردار شد

عزیزم😢من درکت میکنم نداشتن چیزی که ارزشو داری خیلی سخته،ولی از رحمت خدا ناامید نباش یهو دیدی در کمال ناباوری دامنت سبز شد،بچه دردسره ولی حقیقتا شیرینه از صمیم قلبم آرزو میکنم به زودی صدای بچه ی خودت تو خونه بپیچه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اسی اینکه میخوانم تعریف کنم درمورد یکی از همسایه های پدربزرگمه خیلی سال پیشا یه زن شوهر هرکاری میکردن بچه دار نمیشذن بعد پتنزده سال به این نتیجه رسیدن بچه از پرورشگاه بگیرن جالب اینکه این بچه کامل شبیه مامان باباش شد یک سال بعدش یکی دیگه ام گرفتن این بچه ها داشتن بزرگ میشدن که خانوم فهمید باردار شدن و یه بچه دیگ ام اومد الان همشون ازدواج کردن حکمت خدا خیلی جالبه🤗

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

عزیزم چی بگم که نگفته باشم؟ ما یه بار دیگه باهم صحبت کردیم.. شما دیدتون رو باید عوض کنید

بازم بگو من مدام نیاز دارم بشنوم عزیزم من خیلی خستم باید حرف بزنم با کسایی که قضاوتم نمیکنن 

بیا من بچمو بدم بهت والا . مجرد بودم تنها بودم قدر زندگی رو نمیدونستم البته ۳۲ سالمه. خدا یه بچه به ...

بخدا که اگه نداشتیش فقط میفهمیدی چه نعمتی داری وسلام

۵ سال کمه این حالی که من میگم سال های بیشتری ایجاد میشه یه خلا که هیچی نمیتونه جاشو پر کنه

متوجهم چی میگی، به نظرم حق داری 

اگر شاغل باشی یا یه هدفی برای خودت پیدا کنی خیلی بهتره، یه چیزی که حس مفید بودن بهت بده 

خواهر من تقریبا شش ساله ازدواج کرده و صاحب فرزند نمیشن ایشونم خیلی ناراحته گاهی کارهای موقتی و گذرا مثل رسیدگی به پوست و تزریق ژل و اینطور چیزها می‌ره روی چهره اش انجام بدن که دلش باز بشه 

ولی بازم میفهمیم ناراحت و افسرده هست و متاسفانه اشتباهی که کرده تازگی از شغلش هم استعفا داده که این ساعات فراغت زیاد خودش بیشتر باعث میشه فکر و خیال کنه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
گلم من دقیقا میدونم بچه داشتن چجوریه اطرافم قشنگ میبینم کسایی که بچه دارن خیلی عذابای خاص خودشونو دا ...

امیدوارم خدا بچه سالم و صالح بهت بده 

که زندگیت پر از شادی و خوشی بشه 

و روزی هزار با خداروشکر کنی 

قطعا خودتون نخواستین بچه دار بشین. اما اگه تصمیم بگیرین به بچه دار شدن و خدای نکرده مدتی باردار نشن. ...

دقیقا همین طوره

وقتی آدم بدونه چیزی رو نمیتونه داشته باشه بشدت روز اون حساس میشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

قطعا خودتون نخواستین بچه دار بشین. اما اگه تصمیم بگیرین به بچه دار شدن و خدای نکرده مدتی باردار نشن. ...

برای بچه و ازدواج هرچی بدوی بیشتر ازش دور میشی ...

هرکسی به نوعی شرایطش نداره ...ماهم بر اساس خودمون شرایطش نداشتیم ولی زندگی برامون نقطه بی هدف و بی ارزشی نبود

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40