2777
2789
عنوان

بچه من مهر سال اینده باید بره مهد یا پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 43 پست
پسر منم خرداد ۹۸ هست و امسال پیش دو می‌ره و سال بعد اول

خدا حفظش کنه 

درساشون عالیه

من عشق میکنم بهشون مهارت های ساده یاد میدن 

مثلا سلام کنیم

معذرت بخواییم

جرقه نشیم

😀😀😀😀

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

عزیزم سال دیگه باید ثبت نامش کنی برای پیش دبستانی ،اگه می خوای مستقیم بفرسی مدرسه سال دیگه همین امسا ...

مدرسه ک تا ۷ سال کامل نشه نمیزارن بره 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم آره رعایت نوبت اجازه گرفتن و ....😂😂

😅😅😅😅

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دور رفتن گلم ،نود و هشتی های نیمه اولی الان باید پیش ۱باشه

نه زیبا

به بموقع رفتن

بچه یکی دیگه از کاربرا هم خرداد ۹۸ هستن و همون کلاس هستن

نه زیبابه بموقع رفتنبچه یکی دیگه از کاربرا هم خرداد ۹۸ هستن و همون کلاس هستن

چرا اینجوری میکنن اینا😭😭😭

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چرا اینجوری میکنن اینا😭😭😭

نترس قشنگم 

نه زیبابه بموقع رفتنبچه یکی دیگه از کاربرا هم خرداد ۹۸ هستن و همون کلاس هستن

همچنین کودکانی که ۶ سال تمام دارند تنها می‌توانند در مقطع اول دبستان ثبت نام نمایند؛ چراکه حداقل مدارس برای تحصیل، ۶ سال است. براساس قوانین جدید، کودکان ۶ سال اجاره ثبت نام در مدارس پیش دبستانی را ندارند و بایستی اولیا آن‌ها، مدارک لازم برای نام نویسی در مدارس ابتدایی را آماده کنند(گوگل سرچ کن متوجه میشی عزیزم دختر من کلاس دوم هست نیمه اول نود و شش دنیا اومده)

همچنین کودکانی که ۶ سال تمام دارند تنها می‌توانند در مقطع اول دبستان ثبت نام نمایند؛ چراکه حداقل م ...

عزیز من 

چرا یه مادر رو نگران میکنی

بچه ایشون ۴ سال تمام هست 

وقتی ۶ سال تمام بشه مهر سال بعدش میره دبستان

عزیز من چرا یه مادر رو نگران میکنیبچه ایشون ۴ سال تمام هست وقتی ۶ سال تمام بشه مهر سال بعدش میره دبس ...

درست  میگی عزیزم .منم همین رو دارم میگم .سال دیگه پنج سال و چند ماهش هست اول مهر می‌ره پیش دبستانی ۲سال بعدم که شش سال و چند ماهش میشه می‌ره دبستان  چون نیمه دومی هست بهمن دنیا اومده .ولی اگه خرداد بود نیمه اول بود امسال باید می رفت پیش ۲

من از روی بچه خواهر همسرم گفتم که امسال رفتن پیش دو سال دیگه میرن پیش دبستانی ۱ و خرداد ۹۸ هستن

اینجا نوشتی رفتن پیش دبستانی دو  بعد میرن پیش یک نمیشه ،چون اول باید برن پیش ۱(مهد کودک)بعد پیش دو .پیش دو همون پیش دبستانیه که بعدش میرن مدرسه .اونا الان پیش دبستانی هستن نه مهد کودک چون خرداد دنیا اومدن