2777
2789
عنوان

اگه بفهمید پارتنرتون

519 بازدید | 51 پست

با یه دختر دیگه چت میکنه چند بارم پیش اومده باشه هر بار که بهش میگید چی میگفتی بهم شات بده هم نفرسته بعدشم بگه سر چیزای الکی بحث نکن باهام و ک.شر میگی هی چی بهش میگید؟شک نمیکنید واقعا؟که چیزی بینشون باشه😐بخدا انقد گریه دارم دارم کور میشم

چیکار کنم الان دوباره فهمیدم دیشبم تا ساعت ۴ باهاش حرف میزنه بعد من دیدم سین نمیکنه پیاممو ۱۱ونیم شب بخیر گفتم بهش ولی ساعت ۳ جوابمو داده

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

واس چی سر یه ادم بی ارزش چشماتو خراب میکنی دندون خرابو بکن بره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شک میکنم؟

کاااات میکنم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

کات فقط 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

😑😑😑خب وقتی نمیخوادت چرا انقد خودتو بی ارزش میکنی؟

دکمه شو بزن بره گم شه بابا حیف وقت و احساساتت نیست؟

فقط اون تیکرت😶😑اون اصلا لایق کلمه عشق نیست وقتی ارزشت و نمیدونه خودتو دست بالا بگیر قدر خودتو بدون

خیانت چجوری باید بهت ثابت شه ک باورش کنی؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
خیانت چجوری باید بهت ثابت شه ک باورش کنی؟

خب مطمئن نیستم نمیدونم چی میگن که 😑ولی دارم خودمو گول میزنم نمیخام باور کنم

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥