2777
2789

من با همسایه‌ ارتباط ندارم فقط یکیشون در حد سلام احوال پرسی و نذری باشه یا همسرم چیزی زیاد میاره سوغات براشون میبرم من چون همسرم زیاد نیستش تنها زندگی میکنم امروز پیاز تمام شده بود یادم رفته بود بگیرم میوه فروشی هم نزدیک نیست غذام باید سریع آماده میشد بچم از مدرسه میومد گفتم دیر میشه 

تااماده بشم برم و بیام 

خلاصه گفتم بذار از همسایه یک دونه پیاز بگیرم 

با کلی خجالت و کلنجار با خودم رفتم در خونشون گفتم ببخشید یک دونه پیاز میخواستم اگر داشته باشید ممنون میشم 

گفت شرمنده ما یخچال و خوراکی هامون تو انبار هست شوهرم کلید برده به اندازه مصرف می‌ذاره سر دست و می‌ره چیزی اضاف دسترس نیست 

من هنوز تو شوکم😢😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا باید یخچال تو انبار باشه؟ بیچاره این زن از دست این شوهر چی میکشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

وای هم آبرو اون رفته هم آبرو شما ......مطمئن باش اون بیشتر خجالت کشیده ....چقدر توی دلش به شوهرش فوش داده و اگه هم دروغ گفته باشه گل به خودی زده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چه زشت :/ برای یدونه پیاز این حرفا رو زده خب بگو از مصرفی خودت یکی‌ میدادی 

ولش کن خودتو ناراحت نکن 

مردم خسیس شدن

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر