2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امکانش زیاده عفونت باشه حتما آزمایش بده تا اون موقع هم خیلی زیاد آب بخور دردت هم کم میشه زیاد آب بخو ...

درد سمت راست همیشه داشتم از اول بارداری . شیاف میزدم . خوب بودم . دیروز شیافم نزدم. این درد شروع شد. ادرارم زیاده و هی باید برم . 

درد سمت راست همیشه داشتم از اول بارداری . شیاف میزدم . خوب بودم . دیروز شیافم نزدم. این درد شروع شد. ...

خب این چیزی که الان نوشتید با اول تاپیک فرق داره اونجا فقط گفتین درد دارم الان میگید از اول داشتم اینا باهم فرق داره وقتی میدونید از چیه دیگه ما چی بگیم🙄

خب این چیزی که الان نوشتید با اول تاپیک فرق داره اونجا فقط گفتین درد دارم الان میگید از اول داشتم ای ...

یکم فرق داره این دفعه . ادرار زیادی دارم. پاهام سرده انگار توش . چی برای سردی بخورم