2777
2789

یه ترم دیگم بخون اگه حس کردی نمیتونی بیخیال شو

الان اولشه همه ممکنه پشیمون شن

از ترم دوم سوم بهتر میسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ترم اول انصراف دادم کلیم شهریه پیاده شدم رفتم سرکار

چندسال شاغل بودم چون مدرک نداشتم شغلای مسخره نیمه وقت داشتم

الان همش در به در دنبال کارم یا کار خوب پیدا نمیشه یا چون همش کارای پاره وقت داشتم نمیتونم وایسم بیشتر از چندرچز تو اونکار

بنظرت اصلا این رشته خوبه 😭😭😭😭

چرا که نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نمیتونی دوباره کنکوربدی پس انصراف نده بیای بیرون چکارکنی به ایندش فکرکن سعی کن بخونیش رشته اسون و شغل خوبی داره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نمیتونی دوباره کنکوربدی پس انصراف نده بیای بیرون چکارکنی به ایندش فکرکن سعی کن بخونیش رشته اسون و شغ ...

ولی من پزشکی میخواستم یا رشته های پیرای بهتر این رشته حقم نبود میدونم مقصر خودمم کمکاری کردم برا کنکور اما بازم نمیتونم قبولش کنم امتحاناتم هفته اینده شروع میشن و من هیچی نخوندم 

یعنی میگی همین رشتم خوبه ادامش بدم

بنظرم انصراف ندا با وضعیت کنکور الان کار اشتباهی.

بازار کار این رشته رو میگن توی شهر های کوچیک روستا ها خوبه.بعدشم کارشون فوق‌العاده سبکه .

اگه با انصراف دادند یه برنامه دیگه ای برای زندگی داری وتوس مطمئنی موفق میشی ول کن.

منم پرستاری میخونم مثل تو هستم ولی منطقی دارم به شرایطم نگاه میکنم.

سلام عزیزم خوبی

منم مثل خودت بودم🙂...پرستاری آزاد آوردم و بهداشت عمومی دولتی بهداشت هم از دانشگاه تاپی مدرکش میخورد 

رفتم پرستاری 

ببین قبل از اومدن خیلی ذوق داشتما ولی درکل بخوام بهت بگم انگار ترم اول خیلیا اینطورن یه مرحله جدید از زندگیه بالاخره 

من خودم بارها به سرم زده انصراف بدم🙃ولی کم کم حالمون بهتر میشه 

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃
بنظرم انصراف ندا با وضعیت کنکور الان کار اشتباهی.بازار کار این رشته رو میگن توی شهر های کوچیک روستا ...

تو هم ترم اولی بنظرت برا کنکور سال 1404 ک محروم نیستم ممکنه بگن باز کنار دانشگاه میشع کنکور داد اگه اینجوری بشه خ خوبه من کنتر دانشگاه برا کنکورم میخونم دلم خونه تو خوابگاه هر شب گریه میکردم