2777
2789
عنوان

از دانشگاه انصراف بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 26 پست
بنظرم انصراف ندا با وضعیت کنکور الان کار اشتباهی.بازار کار این رشته رو میگن توی شهر های کوچیک روستا ...

ترم اولی؟و منم🙂

با علاقه اومدم و وضعم اینه اگه دوسش نداشتم چی میشد

البته من بیشتر برا خوابگاه رفتن سختمه الآنم باز بهتر از قبل شدم ولی خب بالاخره یه مرحله جدید از زندگیه اولش سخته

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃
سلام عزیزم خوبیمنم مثل خودت بودم🙂...پرستاری آزاد آوردم و بهداشت عمومی دولتی بهداشت هم از دانشگاه تا ...

الان راضیی ازینکه پرستاری رو‌رفتی منم پرستاری ازاد اوردم بخاطر شهریش نرفتم و پشیمونم حداقل پرستاری از بهداشت بهتر بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان راضیی ازینکه پرستاری رو‌رفتی منم پرستاری ازاد اوردم بخاطر شهریش نرفتم و پشیمونم حداقل پرستاری ا ...

راضی هستم ولی میگم که کلا حال دلم خوب نیست 

با علاقه اومدم ولی کلا انگار افسرده شدم نمیدونم چمه

مخصوصا خوابگاه...خیلی بده وقتی میرم یه حس غریبی دارم اصلا نمیتونم کنار بیام عادت نمیکنم

من تا روز ثبت نام هنوز نمی‌دونستم برم کجا...پرستاری رو بیشتر دوس داشتم از یه طرفم خب شهریه...اونم بهداشت دانشگاه تاپ تری بود انقد سختم بود انتخاب کردن دیگه دل رو زدیم به دریا شهریه رو هم خدا می‌رسونه امیدوارم بتونم زودتر با این شرایط کنار بیام🙃

راضی هستم ولی میگم که کلا حال دلم خوب نیست با علاقه اومدم ولی کلا انگار افسرده شدم نمیدونم چمهمخصوصا ...

وای منم خوابگاه برام عذابه الان حالم نسبت به هفته ها یاول باز کمی بهتر شده و هر هفته برمیگشتم خونه ولی اون هفته ای هم ک برنگشتم تحمل کردنش عذاب بود برام فاصلش تاخونمون 2و نیم ساعت راهه منم بیشتر ازین ناراحتم ک کاش پرستاری ازاد رو میرفتم چقد شهریه میدی ؟

راضی هستم ولی میگم که کلا حال دلم خوب نیست با علاقه اومدم ولی کلا انگار افسرده شدم نمیدونم چمهمخصوصا ...

سعی کن دوست پیدا کنی با اونا وقت بگذرونی ک بتونی نگتو خوابگاه دووم بیاری 

وای منم خوابگاه برام عذابه الان حالم نسبت به هفته ها یاول باز کمی بهتر شده و هر هفته برمیگشتم خونه و ...

منم از اول هر هفته برگشتم ولی دیگه هفته دیگه که برم تا حدود سه هفته و خورده ای نمیتونم برگردم خداکنه بتونم تحمل کنم...نمیتونم وسط امتحانا برگردم

منم سه ساعت دورم 

این ترم ۲۱ دادم ولی خب هر ترم یه مقدار بیشتر میشه 

منم از اول هر هفته برگشتم ولی دیگه هفته دیگه که برم تا حدود سه هفته و خورده ای نمیتونم برگردم خداکنه ...

منم برا امتحانا ک رفتم 12 میزم تا 3بهمن امتحاناته برنمیگردم

منم از اول هر هفته برگشتم ولی دیگه هفته دیگه که برم تا حدود سه هفته و خورده ای نمیتونم برگردم خداکنه ...

۳ تومن هم خوابگاه

بعدم ببین پشیمون نباش خیلی دانشگاه آزاد دردسر داره ما هرروز خسته از کلاس میایم مجبوریم یه چیزی درست کنیم بخوریم بعدش ظرفاشو بسوزیم و...نمیشه هم هرروز غذا خرید دیگه شهریه و هزینه خوابگاه و هزینه غذا و رفت و آمد کلا خیلی بیشتر میشه من اول رو حساب خود شهریه رفتم ولی خب...بعد تازه از ترم بعد کارآموزی دارم شهریم بیشتر میشه ترم ۷ـ۸ هم کلا عرصه هست بازم بیشتر میشه ولی خب از ترم ۶ دیگه میتونم تو درمانگاهی جایی کار کنم حداقل یکم از شهریه جور بشه🙃

یعنی میگی همین رشتم خوبه ادامش بدم

ببین بازارکارش چطوریه

اگه بعد فارغ التحصیلی کار پیدا کنی اونم مربوط به رشتت دیوونه ای مگه بیای بیرون؟!

ولی اگه بازار کار نداره یا یه رشته دیگه بخون یا بگرد دنبال کار