برای نصف مرغ نصف کاسه آبگوشی گردو
نصف قاشق غ رب
رب انار ی قاشق غ
پیاز ی دونه درشت رنده شده
نمک هم اندازه لازم..
مرغ رو با زرچوبه ماساژ بده یکساعت بزار کنار
پیاز رنده شده رب انار و رب و گردو رو در حد ۳ دیقه تفت بدع
و آب بریز جوری که مرغ کامل بپوشونه ...یادت باشه مرغ تو تابه سرخ کن بعد بنداز توش ..۱ ساعت که گذشت ..مرغ در بیار بزار کنار
بزار فسنجونت ۲ و ۳ ساعت دیگه بپزع ..هر ۲ ساعت ی تیکه یخ بنداز توش (اگه یخات کوچیکه چند دونه )شعله ملایم ..
۲۰ دیقه آخر مرغ رو برگردون توش تا بخور هم بره