2777
2789
عنوان

شب آرزوها

100 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خوب هستین؟؟

دوستان فردا شب آرزوهاست

اعمالش روزه و نماز ۱۲ رکعتی(۶تا دو رکعتی)

یه ذکری هست همونا که ۷۰ تا اونو بعد هر نماز بخونیم یا بعد اتمام ۱۲ رکعت؟؟

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊

فقط می دونم بگم التماس دعا

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شرط لیاقت چشماسم و نیتتو بگو برات فردا دعا کنم

فردا شب من رو تگ کن منم برات امین الله بخونم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
عزیزدلم راضی به زحمتت نیستم همینجور هم دعا کنی برام خیلی ارزش داره🥺🦋

دعا کردن برای دیگران چند برابرش به خودمون بر میگرده🌷

مرسی عزیزم ایشالا که نفستون خیره ایشالا شما هم حاجت روا بشید به حق این شب عزیز گره از مشکل همه باز ب ...

فداتشم

اللهی خدا رو سفیدم کنه و حاجت روا بشی

اللهی آمین🩵🦋🩵

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊