میدونم الان میخواین نصیحت کنین خودم نارحتم ولی هی سر چیزای بیخود که این اخری سر پفک بود 😐 قهر میکنه علت قهراش خیلی مسخرس بعد دو سه روز جا خواب جدا کردن و محل ندادن چیزش که باد میکنه یادش میفته اشتی کنه اشتی میکنه کارش که تموم میشه باز سر یه چیز بیخود قهر میکنه ...الانم قصد اشتی نکردن نداشتم اومدم یکم ناز بیارم یه ذرم ناز نکشید 👌رفت توقع داشتم بعد دو روز حرص خوردنم به جای گل و کیک یکم نازمو بکشه کلا طاقتش خیلی کمه توقع داشت دیگه کیک و گل گرفته اورده درجا بی حرف اشتی کنم تا یکم حرف زدم گف ولش کن دهنتو ببند ..حالا تو این بی پولی رفته پول داده به گل با اینکه میدونه من از پول دادن به گل خوشم نمیاد هنوز بعد ده سال نفهمیده من از گل خریدن خوشم نمیاد حس میکنم پول تو چاه ریختنه (نیاین الان حمله کنین هر کی یه سلیقه ای داره به نظر من گل راحت ترین چیزه که به درد هیچی هم نمیخوره حتی برا زایمانام گفتم پول به گل نده ) بعد تازه هزار بار گفتم موقع قهر نه گل نه هدیه نخر چون من دوست دارم ماجرا رو یادم بره اونو میبینم یاد اون ماجرا میفتم دنبال هدیه خریدن بعد قهر نیستم ..همونم میزاشت رو پول کیک از جای خوبی که من دوست دارم شسرینی میخرید که بیاط نباشه ..بعد من اصلا دنبال کیک و شیرینی و کادو نیستم توقع داشتم بعد دو روز خفه خون گرفتن یکم تحمل داشته باشه به حرفام گوش 👂 بده فقط همین هیچی جز این نمیخوام ..یکم خریدار ناز از مرد قهر قهرو حالم بهم میخوره ...همش قهر میکنه خسته شدم