2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6214 بازدید | 206 پست
الان شوهرت کجاس

وسط حال خوابیده کاری که همیشه بعد قهر میکنه عشقش خوابه بی مزاحم میگیره میخوابه راحت منم دوست دارم این موقع ها بزنم با بالشتو سرش پاشه ...چون خودم موقع قهر خوابم نمیبره

درسته با این اوصاف زیاد نمیشه ازشون خرده گرفت از مشاور کمک بگیرین اگه نیومدن خودتون راههای رفتار باه ...

هی بعد مشاور بعد کلی پول خرج کردن حالم بد تر شد چون هر کار میکردم تاثییر نداشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غرغرو‌نیست فقط خسته شده دیگ ب کجا رسونده ک‌اینطثری میکنهراست میکه واقعا شوهرش بده

حالم خیلی گرفتست حس دوست نداشته شدن دارم همش با یه حرف کوچیک قهر اخه به خدا جرئت ندارم حرفربزنم خیلی بهم فشار میاد اخه من خیلی. ادم ارومی ام دنبال بهانه نیستم دقیقا برعکس چیزی که گفتن اهل غر زدن نیستم دوست دارم یه زندگی با ارامش و ساده داشته باشیم و بی دغدغه باورت نمیشه با اینکه خانوادش خیلی اذیتم میکنن وقتی برمیگردیم من باید اونو اروم کنم 😐اصلا حوصله بحث و دعوا ندارم اما نمیشه که نمیشه 

عزیزم شوهر من هم قهر میکنه تازه سر ثانیه عصبی میشه و همه چیو قاطی میکنه....اگه اون لحظه سکوت کنم همه ...

ممنون راهکار خوبیه باید امتحان کنم نمیدونم اگه محل ندی شاید باز نارحت بشه امتحان نکردم..موقع عصبانیت منم سکوت میکنم فکر نمیکردم سر یه پفک عصبانی بشه پاشه بره همشم ریخت ..خوشم میاد بچه ها تو همون حالت همشو از رو زمین خوردن😂

مشهد میام اگر شد میزنگم میام پیشت

ینی چی میای پیشم 😅 

میسی

من اهل رفت و امد با دوست نیستم از دار دنیا یه محبت شوهر میخواستم که اونم ندارم ..بچه هام عاشقمن ولی اینو نمیخوام دوست ندارم مثل مادر شوهرم با زن پسرم رقابت کنم محبت اونا رونمیخوام محبت شوهرمو میخواستم