2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6220 بازدید | 206 پست
معلومه دوست داره اسی با اینکه پولش کم بوده برات خرج کرده میدونم شما چیزای دیگه دوست داشتی بهتر بود ا ...

عزیز اول هیچی نگفتم بعد که قهر کرد دوباره بچه ها ریختن سر کیک داشتم براشون میزاشتم تو ظرف گفتم دیدم خشکه گفتی میدونی گل دوست ندارم اتفاقا خیلی وقته هوس شیرینیای طباطبایی کرده بودم خیلی خوش طعمه میدونه دوست دارم گفتم بهش فشار نیاد نگفتم که بهش فشار نیاد بگیره...اما بعد قهر گفتم به جا گل از طباطبایی میگرفتی ..اما بعد که قهر کرد گفتم نه قبلش پس قهرش ربطی به حرفم نداشت ..دیدم قهر کرد حرفمو گفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلومه دوست داره اسی با اینکه پولش کم بوده برات خرج کرده میدونم شما چیزای دیگه دوست داشتی بهتر بود ا ...

اره نباید چیزی میگفتم و ناز میکشیدم دوست نداشتم شبمون به خاطر یه پفک خراب بشه😞 اخه نارحت میشم میبینم بهانه گیره حس میکنم دوسم نداره 

نازه😍😍اسی با اینکه پول کمی داشت برات هدیه خریده جلو چشمتم باشه میدونی از خرجای دیگه زده واسه شما😘 ...

اگه دوسم داشت با یه جمله نمیگف دهنتو ببند بگیره بخوابه قلبم داره میترکه 

پس شما فرشته هستی

شوخی میکنی یا جدی میگی 

انقدر تعریف ندیده هستم ذوق کردم

همه ازم تعریف میکنن جز شوهرم همه بهم میگن خوشگل فامیل میخوان خوشگل مثال بزنن منو میگن ولی اصلا انگار به چشش نمیام ....البته اضافه وزن دارم که خودشم داره کلا چون میدونستم هیکلی ام با مرد هیکلی ازدواج کردم 

عزیزم شوهر من هم قهر میکنه تازه سر ثانیه عصبی میشه و همه چیو قاطی میکنه....اگه اون لحظه سکوت کنم همه چی ختم به خیر میشه اگه چیزی بگم که واویلا میشه....

حالا من بعد ۸ سال زندگی یادگرفتم موقع عصبانیت سکوت کنم و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده ...با بچه هام بازی می‌کنم شوخی میکنم درست چند لحظه بعد باهاش حرف میزنم ..واقعا انگار خونمون هیج اتفاقی نیوفتاده...

حالا تو هم اون لحظه خودتو به بی محلی بزن انگار اصلا تو خونه نیست و اتفاقی نیوفتاده..اصلا انگار قهر نکرده ...هیج اتفاقی نیوفتاده...میدونم سخته اما مطمئنم شوهرت تو ریل میوفته....تو این جور مواقع اصلا به روی خودت نیار..مثل بچه ای که وقتی قهر یا لجبازی میکنه پدر مادرا خودشونو به علی چپ میزنن.

اسی جان پیاماتو خوندم خوب کاری کردی آشتی نکردی این دفعه تو خود خواه باش یعنی چی مرد گنده سر هر چیزی ...

ممنونم من ادم صبوری ام اخرین کاری که خواهر شوهر کوچیکم باهام کرد بگم گریت میگیره دیگه حوصله گفتن ندارم طولانیه اما من تو ماه رمضون بعد از دیدن زندگی پس از زندگی وقتی از اثرات بخشش میگفت بخشیدمش و رفتم اشتی کردم شوهرم بهم گفت یه روزی از این بخشیدنت پشیمون میشی و وقتی باداش و پرو بودناشو افاده هاشو دیدم که انگار اون منو بخشیده و به زور اوردنش رو بوسی کرد قشنگ به معنای واقعی پشیمون شدم 

باش حرف بزن باخوبی بگو بیا سرچیزای الکی بحث و دعوا نکنیم(جمع ببند که گارد نگیره)

بی تاثییره کلا همیشه تهش قبول میکنه که مقصره ولی تهش دوباره سر یه چیز ساده قهر میکنه درست نمیشه که ممیشه کلا دعوا داره همیشه میگم دارم باهات حرف میزنم چرا داد میزنی میگه من تن صدام همینجوریه همینه که هس