2777
2789

توی اطرافم و حتی توی سوشال مدیا دائم میبینم پول دریافت کردن از ددی رو میگن مستقل بودن

دختر پسره پدرش میلیاردرع فرستادتش آمریکا انگلیس به راحتی درس خونده توی بهترین کالج و دانشگاه های اونجا 

باباهه براش شرکت زده و بیزینس راه انداخته یعنی هر چی داره از پدر گرامی داره 

نوش جونش باباش داشته خرجش کرده ولی این که دائما بیای بگی من مستقلم و برای موقعیت تحصیلیم تلاش کردم و شرکت زدم و برند خودم را راه انداختم دارم توی غربت زندگی میکنم در حالی که باباش اگه یه ماه کارتش رو پر نکنه از گشنگی میمیره خیلی خنده داره😂😑

بهتره بدونیم از چه کلماتی استفاده میکنیم مستقل بودن یعنی بدون پشتوانه ای رو پای خودت بودن

شما بچه پولداری نه مستقل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول پدر خیلی ها رو ام معتاد میکنم‌

استقلال فقط به معنی این نیست که خرجشو خودش بده

همین ‌که داره تو یه کشور با استانداردهای بین المللی درس میخونه و دوام آورده از خیلی ها جلو تره

چرخوندن بیزینس'و درس خوندن به یه زبان دیگه کار دشواریه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام

پول پدر خیلی ها رو ام معتاد میکنم‌استقلال فقط به معنی این نیست که خرجشو خودش بدههمین ‌که داره تو یه ...

بله سخته ولی وقتی همه رو از پدر داری دیگه مستقل بودن نیست

دقیقااااا بابا چه اصراریه خدایی

منکه همیشه گفتم هرچی داشتم حتی آرامشم همش بخاطر وجود پدرمه😐چون حقیقته این واسه دوران مجردین

الانکه متاهلم ام باز لا اینکه احتیاجی ندارم باز بابام پول میزنه برام بدون اینکه شوهرم بفهمه حقوق خودمم دارم شوهرم هست ولی بازم اگه پدرم نبود من شغلی که الان دارمو نداشتم👍🏻

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

دیگه در این حد نبوده 

ولی چجوری به خودشون میگن مستقل 

من به خودم میگم مفت خور🥹😅😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

دقیقااااا بابا چه اصراریه خداییمنکه همیشه گفتم هرچی داشتم حتی آرامشم همش بخاطر وجود پدرمه😐چون حقیقت ...

دقیقا منم همینو میگم این که پدرت حمایتت کنه چیز بدی نیست اما وقتی دائم از مستقل بودن و تکیه به خودت حرف میزنی عجیب و خنده داره 😂