2777
2789
عنوان

شوهرم گل و کیک گرفت اومد خونه اشتی نکردم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6220 بازدید | 206 پست

اسی من یچیز بهت بگم یه مدت بهش عمل کن.  ببین درست میشه. مثلا  چیزی میشه و قهر میکنه سرشو برمیگردونه. اصلا به رو خودت نیار که قهره. یکم گذشت  بی تفاوت انگار که چیزی نشده بگو فلانی اون کنترل مثلا بده. یا بلند شو برو اشپز خونه بگو فلانی چایی میخوری.   انگار که اصلا قهرشو باور نکن یا رفت بیرون خیلی عادی زنگ بزن بگو فلان چیزو بخر بیا. یا هر حرف عادیه دیگه ای. اصلا خودتو بزن به اون راه. که. قهر کرده. انگار متوجه نشدی.     

احساس میکنم مثل اون بچهای تخص دنبال جلب توجه توعه انقدر ‌که کمبود محبت داره میخواد با قهر بگه بیا بهم محبت کن. ولی تو نا دیده بگیر.  محبت هم بکنا چون معلومه خیلی نیاز داره. ولی قهرشو نا دیده بگیر 

یه مدت امتحان کن به نظر من که درست میشه

اسی من یچیز بهت بگم یه مدت بهش عمل کن. ببین درست میشه. مثلا چیزی میشه و قهر میکنه سرشو برمیگردونه. ...

بی توجهی تا حالا تست نکردم چون خیلی حساسم شاید باید امتحان کنم بعد قهر باشه بگم چای بریزم یا چیزیو بده جواب نمیده که ..ولی حس میکنم برا اولین بار تو نی نی سایت گزینه خوبی جلو پام گزاشتین چند تا کاربر دیگم همینو گفتن باید امتحان کنم مشکل همینه که رو رابطمون خیلی حساسم دوست دارم خوب و خوش باشه از بی مهریش دلم میگیره ..

محبت خیلی میکنم ده برابر اون ولی این حالتش ریشه در بچگیشو کتک هایی که خورده و بی توجهی هایی که بهش شده داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی توجهی تا حالا تست نکردم چون خیلی حساسم شاید باید امتحان کنم بعد قهر باشه بگم چای بریزم یا چیزیو ب ...

اره جوابه بی اهمیت بودن به قهرش ببین همون اول که سرشو برگردوند. خودتو بزن به نفهمیدن یکم سکوت کن زمان بگزره از سرش بیوفته بعد خیلی عادی یه حرفی یا مسئله ای که  باعث بشه به چیز دیگه فکر کنه بزن البته حرفی که میدونی عصبیش نمیکنه یه حرف عادی. مثل همین که فلان چیزو بده  یا اب میخوری. چای میخوری.  

این چیزا.  

الانم فردا بلند شدی انگار نه انگار قهری بوده.  منت نکشیا خیلی عادی انگار چیزی نبوده صبح  باهاش حرف بزن صبونه حاضر میکنی اگه همیشه خیلی عادی سر سفره بگو فلان چیز بده. یا میره بیرون بگو یا سر کار زنگ بزن بگو فلان چیز بخر. انگار اصلا قهری نبوده. چیزی نشده. ولی نازشو نکش. عادی باش

میخواستم الان داشت غلت میزد برم کیکو بیارم بگم بخوریم نرم؟

بیداره اگه بیداره یه چایی بریز. بعد خیلی عادی بگو تو هم کیک میخوری. اگه گفت اره ببر. اگر بد قلقی کرد اصلا اهمیت نده خیلی عادی بچهاتو صدا کن بگو بیایید کیک بخورید یا برا خودت برش بزن یه چایی بریز ببر یه گوشه بشین بخور.  خودش کم کم از تغییر رفتارت به شک میوفته.  و فکرش درگیر میشه

بیداره اگه بیداره یه چایی بریز. بعد خیلی عادی بگو تو هم کیک میخوری. اگه گفت اره ببر. اگر بد قلقی کرد ...

بچه ها که خوردن خوابیدن البته پسر بزرگم کوچیکه بیداره که نگفته میاد😂 ندانم به نظرت وایسم خودش نمیاد 😂ذهن خیالاتی ما زنا

مرد_مغرورتر_ازاین#   حرفان