2777
2789
عنوان

ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 119 پست
عزیزم من نامزدم.... خودش در برابرش کم نمیارم اخلاق و رفتارممم به جاست فقط تازگیا یکم گیر گیرو بودم و ...

ببین میخای طرف برات پر پر بزنه همیشه درهر حالتی خودتو با ذوق و شوق و خوشحال نشون بده 

مردا از گیر دادن بیزارن 

حتی میخای گیر هم بدی با خنده و شوخی بگو 

هم لذت میبرن هم به حرفت گوش میدن

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین میخای طرف برات پر پر بزنه همیشه درهر حالتی خودتو با ذوق و شوق و خوشحال نشون بده مردا از گیر داد ...

مرسی گلم 

به نظرت گیر الکی میدم که چرا آنلاینی؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
مرسی گلم به نظرت گیر الکی میدم که چرا آنلاینی؟

اگر بهش اعتماد داری اصلا ابدا گیر نده چرا آنلاینی 

اما اگر شک داری اون بحثش جداست 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
ببین میخای طرف برات پر پر بزنه همیشه درهر حالتی خودتو با ذوق و شوق و خوشحال نشون بده مردا از گیر داد ...

ببین یه سوال 

این که مثلا میگن ناز کنین برا رابطه و بوس و اینا 

اون چطوریه 

میشه یه سری کلاس بذاری واقعا نیاز دارم😂😂😂

ببین یه سوال این که مثلا میگن ناز کنین برا رابطه و بوس و اینا اون چطوریه میشه یه سری کلاس بذاری واقع ...

مثلا میگ یه بوس میدی بخند سربسرش بذار 

همون سریع نبر خودتو جلو 

چشمک بزن بخند 

شیطنتش چطوریه؟بخدا شاید بگی اسکلم ولی واقعا بلد نیستم😂😂😂

مثلا میخواد لبتو ببوسه همون لحظه گونتو بیار یا زبونتو بیار بیرون و یه لبخند شیطنت آمیز بزن یا اصلا قهقهه بزن 

کلا این چیزا به لحظش بستگی داره و ناز و عشوه بیشتر ذاتیه ولی با آموزش هم میشه تا حدودی

الان مثلا چطور با خنده و شوخی بگم شلخته نباش؟

اینو که نمیشه با خنده و شوخی بگی😐😂

بگو بیا باهم جمع کنیم عشقت اینجا انرژیش میوفته بهم ریختست

الهی😂سنت کمه حتما کمک کم یاد میگیری نگران نباش

نه والا سی سالمه 

همش دنبال کار و درس بودیم وقت نکردیم این چیزارو یادبگیریم 

الانم که پیر شدیم و به قول معروف دم پیری و معرکه گیری

نه والا سی سالمه همش دنبال کار و درس بودیم وقت نکردیم این چیزارو یادبگیریم الانم که پیر شدیم و به قو ...

وااای همسن منی که 

من یه اوستا شدم 

از هفده سالگی متاهلم اخه