2777
2789
عنوان

ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 119 پست
عزمزمه منم با توجه به سنم بیشتر میفهمم ولی دوست دارم در این موارد با خیلیا تبادل نظر کنم میشه بگی چه ...

عزیزم رفتار شما دررایطه با هر موضوعی متفاوته کلی نمیشه در موردش حرف زد 

به شخصیت طرف مقابلتون 

به میزان صمیمیتتون وخیلی موارد دیگه بستگی داره 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رفتار شما دررایطه با هر موضوعی متفاوته کلی نمیشه در موردش حرف زد به شخصیت طرف مقابلتون به میزا ...

ممنونم مهربون 

میشه یکی دوتا مثال بزنی؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
چرا؟

پر از حس منفیه 

پاکش کن 

یه جور دیگه ابراز علاقتو نشون بده 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
شما دوتا مثال بزن تا من بتونم کمکت کنم

عزیزم من نامزدم.... خودش در برابرش کم نمیارم 

اخلاق و رفتارممم به جاست 

فقط تازگیا یکم گیر گیرو بودم و غر غر میکردم که چرا آنلاین میشی و...چه کنم که گیر ندم؟

تو ص سه پیامی که بهش دادم هست میشه نگاه کنین ببینین خوبه یا نه؟

خوشم نیومد واقعیتش 

من بودم این پیامو میدادی 

قربون خستگیات برم که وقت نمیکنی حال خانم خوشگلتو بپرسی 

اما من بجات هر لحظه بیادتم و حالتو میپرسم 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
چی بگم

بگو درسته سر کاری زحمت میکشی 

و من درکت میکنم ولی دوس دارم بیشتر بهم توجه کنی 

وگرنه من خودم سرم شلوغه و حوصله چت با کسیو ندارم اما تو برام استثنایی

مرسی خوشگلممممناز کردنم بگو بی زحمت این ناز کردنه رو مخمه😂😂😂

ناز کردن مثلا همون بوس ندادن که خودت اشاره کردی باید همراه با شیطنت باشه نه اینکه مثل مجسمه باشی و بخواد بوست کنه اجازه ندی این میشه لوس بازی 

خودتم از رفتارش متوجه میشی چی باعث میشه به وجد بیاد،در کل زیاد به خودت سخت نگیر