2777
2789
عنوان

ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور مگه۳۲

همینطوری 

شغلش چیه که انقد سرش شلوغه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
مرسیییی ببین حس کردم اون بنده خدام پشماش ریخت چون تاحالا انقدر محبت امیز باهاش برخورد نکردم😂

عیب نداره بذار عادت کنه خجالت خودتم بریزه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
نامزد شما چند سالست؟حس میکنم البته کوچیکتر از من باشی

۲۶

۲۷

خودممم ۱۹

شما چند سالته ؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اخی عزیزم خوشبخت باشیدمن ۳۰ سالمه

ممنون گلم همچنین 

عه فکر کردم ۱۸ سالته 

دختر تو که باید یه پا سیاست مدار باشی 😂😂😂

کل زندگیمون درگیر کار و درس بودیم وقت نبود یادبگیریم که😂

از این به بعد یاد بگیر پس 😂😂😂

عقد کردید؟

اره باید یه دوره فشرده برام بذارن تو نی نی سایت😂😂نه هنوز

کتاب زنان زیرک و بخون 

تو نی نی سایت سرچ بزن سیاست در رابطه و .‌‌‌‌...تاپیکای خوبی در موردش هست بخون 

کتاب زنان زیرک و بخون تو نی نی سایت سرچ بزن سیاست در رابطه و .‌‌‌‌...تاپیکای خوبی در موردش هست بخون

هر تاپیکی خوندی چیزای خوبی داشت تگم کن بی زحمت😂

من سی سالمه از رابطم میترسم 

تو با ۱۹ سال سن حس میکنم یه زبل خانومی که دومی نداره،😍

هر تاپیکی خوندی چیزای خوبی داشت تگم کن بی زحمت😂من سی سالمه از رابطم میترسم تو با ۱۹ سال سن حس میکنم ...

فداتشم چشم 

من؟

آره بابا من و همه به اسم زرنگ صدام میکنن 😂😂😂