موشولینا۵۵ مدیر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 عنوان ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده | مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 119 پست اگر نامزدتون مثلا سرش خیلی شلوغ باشه و همه هم بدونن و مجبور باشه واقعا و شما با پیام بهش بگین نیستی دلم تنگته باعث ناراحتیش میشه یا خوشحال میشه که به فکرشین؟ 1403/10/09 | 20:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موشولینا۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 اینو بنویس اشکال نداره عشقم به وقتش جبران میکنی😉 مرسیییی ببین حس کردم اون بنده خدام پشماش ریخت چون تاحالا انقدر محبت امیز باهاش برخورد نکردم😂
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21942 چطور مگه۳۲ همینطوری شغلش چیه که انقد سرش شلوغه یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 6603 مرسیییی ببین حس کردم اون بنده خدام پشماش ریخت چون تاحالا انقدر محبت امیز باهاش برخورد نکردم😂 عیب نداره بذار عادت کنه خجالت خودتم بریزه ✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
موشولینا۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 همینطوری شغلش چیه که انقد سرش شلوغه نامزد شما چند سالست؟حس میکنم البته کوچیکتر از من باشی
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21942 نامزد شما چند سالست؟حس میکنم البته کوچیکتر از من باشی ۲۶۲۷خودممم ۱۹شما چند سالته ؟ یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
موشولینا۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 ۲۶۲۷خودممم ۱۹شما چند سالته ؟ اخی عزیزم خوشبخت باشیدمن ۳۰ سالمه
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21942 اخی عزیزم خوشبخت باشیدمن ۳۰ سالمه ممنون گلم همچنین عه فکر کردم ۱۸ سالته دختر تو که باید یه پا سیاست مدار باشی 😂😂😂 یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
موشولینا۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 ممنون گلم همچنین عه فکر کردم ۱۸ سالته دختر تو که باید یه پا سیاست مدار باشی 😂😂😂 کل زندگیمون درگیر کار و درس بودیم وقت نبود یادبگیریم که😂
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21942 کل زندگیمون درگیر کار و درس بودیم وقت نبود یادبگیریم که😂 از این به بعد یاد بگیر پس 😂😂😂عقد کردید؟ یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
موشولینا۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 از این به بعد یاد بگیر پس 😂😂😂عقد کردید؟ اره باید یه دوره فشرده برام بذارن تو نی نی سایت😂😂نه هنوز
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21942 اره باید یه دوره فشرده برام بذارن تو نی نی سایت😂😂نه هنوز کتاب زنان زیرک و بخون تو نی نی سایت سرچ بزن سیاست در رابطه و ....تاپیکای خوبی در موردش هست بخون یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
موشولینا۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 کتاب زنان زیرک و بخون تو نی نی سایت سرچ بزن سیاست در رابطه و ....تاپیکای خوبی در موردش هست بخون هر تاپیکی خوندی چیزای خوبی داشت تگم کن بی زحمت😂من سی سالمه از رابطم میترسم تو با ۱۹ سال سن حس میکنم یه زبل خانومی که دومی نداره،😍
jnjnjnjn عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 21942 هر تاپیکی خوندی چیزای خوبی داشت تگم کن بی زحمت😂من سی سالمه از رابطم میترسم تو با ۱۹ سال سن حس میکنم ... فداتشم چشم من؟آره بابا من و همه به اسم زرنگ صدام میکنن 😂😂😂 یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋