2777
2789

بچه ها یکی دوبار منو ریپلای کرده حرف زدیم

ولی چند روز پیش استوری گذاشت من نه لایک کردم نه ریپلای

دیشب استوری کلوز گذاشتم از کنسرت حامیم که رفتم 

فقطم حامیم توش بود 

ولی کلووووووز بود اما نه لایک کرد نه هیچی

بعد یه استوری ماه گذاشته بود منه اوسکول لایکش کردم( از بس پسرخاله هام گفتن واکنش بده وگرنه میپره)

بنظرتون خوشش نمیاد ازم دیگه؟؟؟چرا لایک اینا نکرد

ای بابا چرا همتون دست به دست هم بستین من به کراشم اعتراف کنم اه😂💔

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط پسر خاله هات 😂😂😂

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕