2777
2789

۷ ساله شوهرم کار درستی نداره درآمد کم هرچی هم از قبل داشتیم با این تورم رفت یل تو بورس به خدا قسم ب هرکی برا کار گفتیم تا لحظه آخر همه چی اوکی بود بعد نشد . اینبارم آخرین گزینه کار دولتی بود ازمون داد خدا شاهد ک یک ماه شبانه روزا از خونه بیرون نرفتیم از نیازهای ن زدیم باهم درس خوندیم.نشد ک نشد چه حشمتیه بخدا با بچه کوچیک خیلی سخته عزت نفسمون بس که ی جای گیر کردیم و از بقیه قرض کردیم آمده پایین کار اسنپ درآمد نداره همش خرج ماشین میشه ب والا ک خستم بعد ۸ سال بچه دار شدیم ولی شدیدا با اوضاع بد جامعه نگرانم. هیچ دلسوزی نداریم حتی آدما هم برای رابطه داشتن باهات ب جیبت نگاه میکنن . فقط نمیدونم خدا چرا مارو ول کرد ؟

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاالله که مشکلت حل بشه....دوست عزیز سعی کن همسرت بایه کارمعمولی شروع کنه وبهش سرکوفت نزن و توی کار به دنبال کاربهتر باشه ...شماتلاش کنید خداهم کمکت میکنه...ولی اصلا نزار توخونه بشینه ...شده حتی فروشندگی هم باشه ولی بفرستش

حق داری الان تقریبا همه همین طور هستن باز چند سال پیش بهتر بود اگر اون موقع شوهرت کاری کرده بود میشد الان دیگه هیچی من که همش نگران پسرم هستم ۲۱ سالشه مدام میگه من چیکار کنم شغل در آمد واقعا نگرانم

بهت حق میدم خسته ای ، حق داری ولی یکم دیگه صبر کن مطمئن باش نوبت شماهم میشه

اخه ۷ ساله

کاش به جای بورس با پولتون مغازه ای چیزی زده بودید

کاااش کاش اون صاحب مغازه بی وجدان مغازه رو بهم اجاره میداد دوباره و بلندمدت نمی‌کرد کاش بعدش ب کرونا نمیخوردیم کاش بورسی نبود 

ان شاالله که مشکلت حل بشه....دوست عزیز سعی کن همسرت بایه کارمعمولی شروع کنه وبهش سرکوفت نزن و توی کا ...

بنده خدا اسنپ دیروز از سر امتحان ک آمد اولین بار اشک و تو چشاش دیدم خیلی سخته هرکاری کنی نتیجه نده 

خدا ولتون نکرده راهو اشتباه میریدهرکاری کردین همه اش ریسک بوده منطقی فکر کنین شغل شوهرت الان چیه مدر ...

ن ما برای هرکاری ک اقدام میکنیم چه آشنا چه تلاش واقعا نمیشه بخدا برکت از زندگیمون رفته والا ک آدمای بدی نیستیم و خدا ترسم هستیم

بیشتر مردم همین مدلی دارن زندگی میکنن .ولی اول باید دید شما انتظاری که از بک زندگی معمولی داری چیه

بخدا من اصلا آدم موقعی نیستم فقط ی کار نرمال حتی با حقوق ۱۲ تومان ولی ثابت باشه این ۱ ماه من با بچه کوچیک برای ک فشاری ب همسرم نیاد از در کوچه هم خدا شاهده بیرون نرفتم و پا ب پاش خوندم توضیح دادم جزوه‌ای رو شبای آخر اصلا نخوابیدم تا صبح من ب نون خالی هم قانعم ولی دلم آرامش میخواد این تلاش کردنا و نرسیدند حالمو خراب کرده