2777
2789
عنوان

ابراز دلتنگی برای نامزد خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 119 پست
روانشناسی زرد اینو میگ باید دوطرفه به هم نشون بدن دلتنگی وعلاقه رو

موافق نیستم 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

پرو میشه

بچه ۱۵ ساله از ساری!😐😐😐

نامزدشههه هاااا به اون نگه به کی بگه 

وظیفشه 

کاش شما بچه ها از این سایت برید بیرون 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نگومن ۱۱ ساله زندگی می کنم۵ سال اول من همش میگفتم شوهرم سرد شده بودبعد فهمیدم خانم باید خوددار ...

عزیزم تجربه شما قرار نیس توی زندگیه همه صدق کنه شاید شوهر شما این بوده شخصیتش 

اما بعضی ها واقعا دور میشن از طرف اگر اصلا نشون نده 

به اندازه وبجا خیلی عالیه ابراز علاقه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
اصلا نگومن ۱۱ ساله زندگی می کنم۵ سال اول من همش میگفتم شوهرم سرد شده بودبعد فهمیدم خانم باید خوددار ...

ببین ناز کردن چطوریه 

کلا خیلی شنیدم میگم ناز کنید 

برا رابطه هم خیلی خوندم اینجا

مثلا فرضا اگر بوس خواست بگم نه بوس نمیدم؟

میشه بهم یاد بدی بی زحمت 

روانشناسی زرد اینو میگ باید دوطرفه به هم نشون بدن دلتنگی وعلاقه رو

ن همشم این نیس

زن پر از نیازه

و مرد پر از براورده کردن نیاز

همیشه تو رابطه باید مرد عاشق تر پیگیر تر باشه اون رابطه حتما ب سرانجام خوشی ختم میشه

اگ دختر ی رابطه عاشق تر باشه تهش جداییه و کلی حال بدد برا دختر

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب با ناراحتی نگو که مثلا به قول دوستان زیاد بره بالا هم اینکه ناراحت بشه از اینکه کارش زیاده مثلا ب ...

گفتم خودت نیستی

گلتو گذاشتم کنارم (عکس گلی که برام خریده بودم فرستادم کنارم)

ن همشم این نیسزن پر از نیازهو مرد پر از براورده کردن نیازهمیشه تو رابطه باید مرد عاشق تر پیگیر تر با ...

صددرصد لازمه عشق پایدار اینه که بلد باشی کجا و چطوری و چه میزان اب از علاقه کنی 

اما درمورد این خانم بنظرم باید ابراز دلتنگی کنن تا همسرش بفهمه که ایشون تو دلش چی میگذره و انرژی بگیره بابتش 

زیاده روی هم نباید بشه البته

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
ببین ناز کردن چطوریه کلا خیلی شنیدم میگم ناز کنید برا رابطه هم خیلی خوندم اینجامثلا فرضا اگر بوس خوا ...

عزیزم خودت باشی کافیه 

شیطون باش،پایه باش 

آویزون نباش 

نچسب نباش 

مهربون باش 

غر نزن 

همینارو رعایت کن عاشقت میمونه تا همیشه 

اینم تجربه ۱۲ سال زندگی مشترک منه

صددرصد لازمه عشق پایدار اینه که بلد باشی کجا و چطوری و چه میزان اب از علاقه کنی اما درمورد این خانم ...

عزمزمه منم با توجه به سنم بیشتر میفهمم 

ولی دوست دارم در این موارد با خیلیا تبادل نظر کنم 

میشه بگی چه رفتاری تو رابطه خوبه؟

چه اخلاقی داشته باشیم؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋