2777
2789
عنوان

خودتون رو معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نکته مثبت ندارم هرچی فکر کردم از هرکی پرسیدم هیچ چیز خوبی تو خودم ندیدم دقیقا همینی هستم که گفتم

نه عزیزم قطعا اینطوری نیس

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
در اصل که این نیستی ولی تا وقتی اینجوری صحبت میکنی راجب خودت همینارو جذب میکنی

نه دقیقا همینا هستم از خیلیا درمورد خودم پرسیدم اونام همینارو گفتن

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

من یک مادر نمونه ویک همسر فوق العاده هستم توکدبانویی واشبزی رودست ندارم تنها ایرادم کمی توپلی مپلی شدم واراده لاغری ندارم اونم بخاطر دست پخت بی نظیرمه وخوردن کیک وشیرینی

تو یه دختر ارزشمندی که همزمان از نوجوونی، pms و کنکور رنج می‌بره

ککنکوری نیستم pms هم نیستم دوره اش گذشته 

واقعیت های خودم رو گفتم

چرا هست مثلا چه نقطه ی مثبتی میتونم داشته باشم

دختره مهربونی هستی دلت پاکه 

و هزاران نکته خوب دیگه که من نمیدونم

چاقی یا لاغری ام برای همه هست گل من سعی کن رژیم بگیری جای ناامیدی 

هیچکس زشت نیس هرکی یه مدل استایل و میکاپ بهش میاد پیداش کن از تغییر نترس

و درباره فیست بدنت نظر کسی نگیر 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

یاسمنم ولی تو بگویاسی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

دختره مهربونی هستی دلت پاکه و هزاران نکته خوب دیگه که من نمیدونمچاقی یا لاغری ام برای همه هست گل من ...

نه یه دختر بداخلاق هستم مهربون نیستم همیشه جدی و سرد و خشکم تا حالا هیچ دوستی نداشتم صبح تا شب داخل خونه تنهام تو اتاقم هیچ جا نمیرم با هیچ کس رابطه ای ندارم منظورم از رابطه یعنی فامیل و قوم خویش