2777
2789

اگه یه پژو واشر بزنه دیگه روشن نمیشه؟

خرابی واتر پمپ میتونه باعث کم کردن آب بشه ؟و ماشین از زیر آب رو زمین بریزه؟

اگه ماشین آب کم کنه ،یعنی حتماااا واشر زده؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

میگن اگه آب کم کنه و بی آب بشه واشر میسوزونه...ولی خب باید دلیل آب کم کردنش معلوم بشه.ماشینه منم آب ...

ببخشید ماشینتون چیه ؟میگن پارس این بدبختی رو داره بیشتر.

آب که کم میکنه از زیر ماشین میریزه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب بریزه حتما پولکی یا جنت خراب شده. اگه واشر بزنه. پر پر میکنه

چون ماشین روشن میشه ،احتمال داره واشر نزده باشه؟یه بارم آب و روغن قاطی کرد ولی الان خوبه و عادی هست

آب بریزه حتما پولکی یا جنت خراب شده. اگه واشر بزنه. پر پر میکنه

ببخشید منظور از پر پر چیه ؟

چون ماشین روشن میشه ،احتمال داره واشر نزده باشه؟یه بارم آب و روغن قاطی کرد ولی الان خوبه و عادی هست

اگه واشر بزنه  سر رادیات برداری  داخل رادیات  ارده ای میشه. یا اگه گیج روغن بکشی هم همینجور.معلومه. ولی مواظب باش آب کم نباشه واشر میزنه. سوال دیگه در خدمتم 

درخواست ممنوع.حوصله ندارم 🌹

من ۲۰۶ دارمیمدت چکه میکرد حالا چکه ش قطع شده ولی روزی دوسانت آبش میره پایین

حتما ببرش تعمیر.ماشین بابام دهنمون رو سرویس کرده ،همممممش مشکل داره .بدبختی اینه منو مامانم گفتیم پژو بخر ،خودش پراید میخواست ،میدونست پژو خرج میزاره رو دستمون

اگه واشر بزنه سر رادیات برداری داخل رادیات ارده ای میشه. یا اگه گیج روغن بکشی هم همینجور.معلومه. ...

داداش ببخشید میتونه به واتر پمپ ربط داشته باشه؟

خیلی خرج داره واتر پمپ؟رادیاتورم میگن مشکل نداره.

یه بار دود سفید داشت ولی دیگه نداده ،میتونه از واشر نباشه مشکلش؟؟پدرم میترسه واشر زده باشه ،چون خرجش زیاده ،و یه ماه پیش واشرش رو عوض کرده

وقتی روشنه 3 کار میکنه پءر پءر 🤣

صدای ماشینو میگید؟باید بگم داداشم نگاه کنه ببینه چیه.

شما مکانیک هستید؟

داداش ببخشید میتونه به واتر پمپ ربط داشته باشه؟خیلی خرج داره واتر پمپ؟رادیاتورم میگن مشکل نداره.یه ب ...

واتر پمپ اگه سر رادیات باز کنید نگاه کنید بینم گردش اب داره یا نه البته ماشین سرد باشه قبل داغ شدن . مشخص میشه واتر پمپ سالمه یا نه 

درخواست ممنوع.حوصله ندارم 🌹

آره

خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید.میتونم اگه سوالی داشتم ازتون بپرسم بازم؟