2777
2789

برو اول بخاطر این نعمت شکر خدا کن

که خیلیا حسرتشو دارن

بعدشم واسه جنسیت نگران نباش مهم سالم بودنشه 

مهم اینه خدا حس مادربودنو ازت دریغ نکرده

انشالله‌ همونی بشه که خودت میخای

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیژم خیلی واضحه پسرهرفتم اون تاپیکت عکسای ردیف پایین دوتای سمت راست دقت کنی آلتشو میبینی عکسات خیلی ...

سلام بچه ی اولمم همینجور بود تو ان تی اونم دکتر احتمال پسرداد ولی دختر بود. واسه همین میگم شاید اینم‌مثله اون باشه

بچه ها یسوال دارم

من از ان تی تا هفته ۳۲ به من گفتن بچم پسره

بعدش حتی عکس آلتشو هم دادن بهم

حالا ۳۴ هفته رفتم سونو وزن دکتره گفت من چیزی نمیبینم فک کنم بچت دختره.اینم بگم بچم بریچ بود پاهاشم بسته بود.من سیسمونی و اسباب بازی های پسرونه خریدم.چی میشه بنظرتون؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
انومالی چی گفت بهت

هفته ۱۶ گفت پسر

آنومالی پسر

هفته ۲۱ پسر

هفته ۲۷ پسر

هفته ۳۲ پسر

بعد هفته ۳۴ میگه شبیه دختراست

جالبه عکس آلتشو هم واضح دارم مال هفته ۲۷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
هفته ۱۶ گفت پسرآنومالی پسرهفته ۲۱ پسرهفته ۲۷ پسرهفته ۳۲ پسربعد هفته ۳۴ میگه شبیه دختراستجالبه عکس آل ...

دوباره برو سونو. همون پسره. همون جای همیشگی رفتی سونو را  یا حای دیگا؟؟

دوباره برو سونو. همون پسره. همون جای همیشگی رفتی سونو را یا حای دیگا؟؟

جای همیشگی رفتم.خودشم گفت اگه هفته های پایین بهت گفتم پسره پس همون پسره چون الان بزرگ شده جاش تنگه امکان خطا زیاد هست.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش نگفتی چرا قبلا میگفتی پسر.؟

گفت قبلا حتما چیزی دیدم گفتم پسره و شک نکن حتما پسره الان پاهاش بستست شبیه دختراست

من به جز این سونولوژیست یه سونولوژیست دیگه هم تو آنومالی بهم گفت بچت پسره.فقط این نگفته بود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به شما توی سونو ان تی با قطعیت گفت پسره؟؟

تو ان تی یجای دیگه گفت پسره.بعد سونو آنومالی یجای دیگه گفت صد درصد پسره

تا ۳۲ هفته هم میگفتن پسره اما این نمیدونم سرچی یهو گفت دختر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون پسره انومالی درسته

والا بخدا تو دل آدم شک میندازن

چند میلیون هم سیسمونی خریدم.به دکتره هم گفتم حالا من سیسمونی پسرونه رو چیکار کنم.خندید گفت اگه من زیر ۳۰ هفته گفتم پسره پس مطمئن باش پسر دنیا میاد ا‌گه دختر شد سیسمونیتو ازت میخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40