2777
2789
عنوان

کسایی که سزارین شدین سوزش بخیه

105 بازدید | 24 پست

7روز از سزارینم گذشته اما از دیشب سوزش سر بخیه های طرف چپ دارم الان که دقت کردم ی ذره خون هم خشک شده سفکسیم هم استفاده میکنم کسی میدونه علتش چیه

تند تند بشورش با شامپو بچه و خشکش کن عرق کنی میسوزه...من یکبار تابستون و یکبار زمستون سزارین شدم  هردو بار سوزش بخیه داشتم...

میتونی راه بری راحت؟

من راه رفتن روزای اول سختم بود بعد 7 روز اوکی میشدم تقریبا😅

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون خونی هم خشک شده اشکال نداره منم ذاشتم یه ذره یکی دوبار...

مواظب باش عفونی نشه تند تند بشورش 

سزارین اختیاری شدی؟یا اورژانسی؟

اخه دکتر خودم 5ساعت فاصله داره اینجا هم دکترا بیماری دیگه رو نمیبینن

خب چند روز دیگه باید بری بخیه رو بکشی اگه درد و اینا نداری همون موقع که رفتی بگو به دکترت

https://abzarek.ir/service-p/msg/2027517🌱 جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️

تند تند بشورش با شامپو بچه و خشکش کن عرق کنی میسوزه...من یکبار تابستون و یکبار زمستون سزارین شدم هر ...

یک روز در میون میشورم با شامپو بچه و سشوار دیشب هم بتادین زدم والا اگه سوزش نبود میتونستم راحت راه برم 

یک روز در میون میشورم با شامپو بچه و سشوار دیشب هم بتادین زدم والا اگه سوزش نبود میتونستم راحت راه ب ...

من اصلا بتادین نمیزدم...هر روزم حموم نرفتی فقط محل بخیه رو حتما بشور با شامپو بچه حسابی کف مالی کن بعد خشک کن

اون خونی هم خشک شده اشکال نداره منم ذاشتم یه ذره یکی دوبار...مواظب باش عفونی نشه تند تند بشورش سزاری ...

ی روز در میون خوبه بشورمش 

لعنت به خودم که رفتم اختیاری