2777
2789
عنوان

خودتون رو معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پسر کsخل که هم مدرسه میره هم باشگاه و هم کار میکنه. دو بار خودکشی کرده و متاسفانه هنوز مونده

عزیز من تو ک سنی نداری که از الان روحیت اینه🤕

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

من دختری از جنس ماه هستم که بی درنگ  شب های تاریک رو روشن میکنم 

یه دختر ،سیگاری،عاشق بوی عود و شمع،بابایی،غمگین،با اعتماد به نفس،خوش گذرون و کسی که ارزش چیزایی که داره رو میدونه و قراره یه یروزی به امید خدا پناهشون باشه 

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

عزیز من تو ک سنی نداری که از الان روحیت اینه🤕

هروز هم داره بدتر میشه...کجای کاری؟

اینجاست که شاعر میگه:

آسمون رو گرفتن دریا رو طوفان کردن

خنده مرده اینجا همه ایرانو توران سردَن 

گوسفندای گله از گرگ میترسن اما خب

میزنه چوپان گردن

قلب من تیر میکشه ک..رم تو این داوری

امیدم به تهش بود این هم از این آخری

با این وضعیت ببین حق داری اگه کا*فری

خبری نی دیگه از اون سرزمین مادری💔

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

هروز هم داره بدتر میشه...کجای کاری؟اینجاست که شاعر میگه:آسمون رو گرفتن دریا رو طوفان کردنخنده مرده ا ...

وضعیت درست میشه ایرانم روزای خوبش میاد

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

صاحب پروژه کیه؟

داداش عزیز خبرهای منطقه رو دنبال نمیکنی من شرط مییندم تا یک سال دیگه حتی. خیلی زودتر درست میشه

داداش عزیز خبرهای منطقه رو دنبال نمیکنی من شرط مییندم تا یک سال دیگه حتی. خیلی زودتر درست میشه

والا راستش انقدر سرم شلوغه نه.

ایشالا که اینجور باشه 💔

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

والا راستش انقدر سرم شلوغه نه.ایشالا که اینجور باشه 💔

من خیلی پیگیرم قطعیه شک نکن نظم نوین جهانیه خاورمیانه باید تغییر کنه مخصوصا ایران چند وقت دیگه حوثی ها هم نایود میشن بعدش حشدارشعبی بعدی اینجا.تا یک ماه دیگه حشدارشعبی رو منهدم میکنن هروقت انحام شد دیگه شک نکن درست میشه اینجا