2777
2789
عنوان

خودکشی 🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 48 پست
بعضی وقتا عصبیه ولی مهم اینکه دوسش ندارم دلم همیشه میخواست با کسی که دوست دارم ازدواج کنم ولی از اول ...

چرا نمیری دانشگاه عزیزم 

هنوزم دیر نشده ها 

یا کار کن تو سنی نداری که 

همسرت می‌ذاره ؟

نکنی این کارو 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نمیری دانشگاه عزیزم هنوزم دیر نشده ها یا کار کن تو سنی نداری که همسرت می‌ذاره ؟نکنی این کارو 🥲

نمیزاره کار کنم خودشم شرایط مال خوبی نداره پدرم خیلی وضعش خوبه ادم پولداری ام هست ولی چه فایده منو بدبخت کرد فقط

ببخشید این حرفو میزنم نمیتونی فرار کنی و صیغه یه پولدار بشی ببین منظور بدی ندارم ولی بهتر از خودکشی ...

من شرایط مالی زیاد برام مهم نیست. چون پدرم خودش ادم پولداری هستش الان مشکل من با کسیه ک دوسش ندارم دارم زندگی میکنم

بعضی وقتا عصبیه ولی مهم اینکه دوسش ندارم دلم همیشه میخواست با کسی که دوست دارم ازدواج کنم ولی از اول ...

میدونم چی میگیا

ولی الان بهتر نیست دل ببندی به همین شوهرت و زندگیت رو بسازی

به خدا همه مشکل دارن، خیلی ها بدون عشق ازدواج کردن

به نظرم به شوهرت محبت کن یه خونه گرم و با محبت برا خودت و شوهرت بساز

خدا کمکت میکنه

این که عصبی میشه خب تو بعصی شرایط خیلی ها عصبی میشن

زندگیت رو بساز برا نابود کردن خودت همیشه وقته

ولی این ساخته که سخته

ما آدم ها هم همیشه دنبال را ه راحت تریم برا همین فک میکنیم با خود کشی راحت میشیم

نه عزیز دلم زندگیت رو بساز و چند سال بعد بشین به این زندگی قشنگت نگاه کن و لذت ببر

اين زندگی قشنگ سختی داره بالا و پایین داره گریه داره خنده داره فک نکن همه چی همیشه عالیه عزیزم

من شرایط مالی زیاد برام مهم نیست. چون پدرم خودش ادم پولداری هستش الان مشکل من با کسیه ک دوسش ندارم د ...

اخلاقای بد شوهرت چیه؟

اگه چاره نداری و مجبوری زندگی کنی ی کاری کن که علاقه بهش پیدا کنی

چون طلاق بگیری اوضاع بدتر میشه برات

میدونم چی میگیاولی الان بهتر نیست دل ببندی به همین شوهرت و زندگیت رو بسازیبه خدا همه مشکل دارن، خیلی ...

الان ۲ ساله ازدواج کردم دارم میسازم هیچوقتم ب شوهرم نگفتم دوست ندارم و.. بعضی وقتاام دلم ب حالش میسوزه این نمیدونست که بابام زوری منو داده فک میکنه من دوسش دارم بهشم هیچوقت نگفتم زوری بوده درسته وضع مالیش زیاد خوب نیست ولی ادم خیانت کار یا ولگردی نیست صبح تا شب کار میکنه از یه طرفیم انگار یه جورایی منو نجات داده از لون زندگی قبلی که خونه پدرم بودم ولی چون دوسش ندارم اونم خبر نداره عذابم میده 

وقتی سختی ها به اوج برسه ، راحتی شروع میشه.

همه همین روزها رو دارن. مدل سختی ها متفاوت هست. 

راحت میشی بالاخره. 

ما آدمها نمی میریم. جسم هم از بین بره ، روح همیشه هست و همین روزها ادامه داره. پس فرقی نداره. 

چرا

چون خدا خودکشی رو تو قرآن نهی کرده 

انسان برای آزمایش اومده این دنیا نه خوشبختی 

انسان قراره با فقرو بیماری و گرفتاری آزمایش بشه 

برو زندگیت تلاش کن بهتر شد شد نشد آخرش خدا خودش میکشتمون قرار نیست هزاران سال عذاب بکشیم