2777
2789

رفته بودم خونشون بعد سره یه موضوعی بحثمون شد خیلیم بالا گرفت بحثمون داشتیم بحث میکردیمو اینا سرشو کرد زیر پتو گرفت خوابید با اینکه دید من دارم گریه میکنم منم لباسامو پوشیدم از خونشون زدم بیرون که برم خونه،زنگ زد جواب ندادم پیام داد کجا داری میری؟بازم جواب ندادم دوباره پیام داد اگه رفتی بروبسلامت بعدش باز زنگ زد جواب دادم گفت برگرد کجا داری میری؟برگشتم یهو مانتومو گرفت کشیدم حالت هل دادن که آره باره آخرته ول میکنی خونه رو میری،چه الان چه بعدا،کجا میخواستی بری؟اولین بار بود همچین چیزی ازش میدیدم اصلا خیلی شوکه هستم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دفعه ی بعد اینکارو کنی دیگه براش عادی میشه و نمیاد دنبالت

آخه فکر کردم متوجه شده دارم میرم،نگو دره خونه که بستم فهمیدم رفتم، یعنی بازم کارش درست بود اینجوری مانتومو بگیره بکشتم هلم بده؟

کارت خیلی زشت بوده مث بچه ها پاشدی رفتی کجا🥲عصبی شده دیگه . ولی چن بار دیگ هم سر چیزای کوچیک همچین ...

آخه اول خودش بحثو شروع کرد،دید ناراحتم سرشو کرد زیر پتو خوابید،منم لباسامو پوشیدم اصلا سرشم نیاورد بالا بگه داری برا چی میپوشی!فکر کردم فهمیده ولی واکنشی نشون نمیده،یهو وقتی برگشتم مانتونو گرفت کشید هلم داد که آره کجا میخواستی بری