تروخدا یه خودکشی بدون درد بگین ب خدا دیگه نمیکشم هرکی تونسته بهم ضربه زده مخصوصا خانواده هرکی داستان زندگی منو بشنوه میگه چ جوری تحمل کردی .کلا ۲۰ سالمه ولی پیر شدم تا ۱۶ سالگی خونه پدرم بودم همش کتک سرکوفت حبس با کمربند بی دلیل میوفتاد ب جونم تو اتاق حبسم میکرد نمیزاشت جایی برم به زور شوهرم داد به کسی که ۱۰ سال ازم بزرگ تره و بی پوله من خیلی عذاب کشیدم دچار افسردگی شدم دستام شروع به لرزش کردن و... این فقط مشکلات کوچیکی از زندگیم بودن ک گفتم خواهشا بدون قضاوت یه خودکشی بدون درد بگین ک دیگه نمیکشم دوستامو میبینم چقد خوشحالن دارن دانشگاه میرن من بدبخت از اول تو زندگیم کتک خور بودم و بدبخت🥲
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گلم شرایط خونه پدرت خیلی سخت بوده ،همین که از جهنم نجات پیدا کردی خدا رو شکر کن ،شوهرت هم که می گی خوبه ،دل به زندگی بده مگه همه ما شوهرامون رو دوست داریم ،خیلی ها با عشق ازدواج کردن به دلیل بد بودن شوهر تنفر جای علاقه رو گرفته ،چاره چیه باید ساخت خودکشی دردی درمان نمی کنه ،خودت رو بذار جای خانم هایی که شوهراشون مثل پدرت هستن وقتی شوهرت خوبه دیگه دلیلی برای فرار از زندگی نداری شاد باش با شوهرت مسافرت و گردش برید باشگاه برو کلی روحیه ات خوب می شه مهم اینه شوهرت ادم خوبیه قدر به دون ،فامیل ما هم تک دختر بود انقدر پدر ومادرش دوسش داشتن شوهر کرده شوهرش ادم خوبی نیست