2777
2789
عنوان

خودکشی 🥺💔

474 بازدید | 48 پست

تروخدا یه خودکشی بدون درد بگین ب خدا دیگه نمیکشم هرکی تونسته بهم ضربه زده مخصوصا خانواده هرکی داستان زندگی منو بشنوه میگه چ جوری تحمل کردی .کلا ۲۰ سالمه ولی پیر شدم تا ۱۶ سالگی خونه پدرم بودم همش کتک سرکوفت حبس با کمربند بی دلیل میوفتاد ب جونم تو اتاق حبسم میکرد نمیزاشت جایی برم به زور شوهرم داد به کسی که ۱۰ سال ازم بزرگ تره و بی پوله من خیلی عذاب کشیدم دچار افسردگی شدم دستام شروع به لرزش کردن و... این فقط مشکلات کوچیکی از زندگیم بودن ک گفتم خواهشا بدون قضاوت یه خودکشی بدون درد بگین ک دیگه نمیکشم دوستامو میبینم چقد خوشحالن دارن دانشگاه میرن من بدبخت از اول تو زندگیم کتک خور بودم و بدبخت🥲

الان مشکلت شوهرت چیه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض معزرت نمیدونم چرا تاپیک های خودکشی و باور نمیکنم 

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

۱۱۴ سکه شرایط شو ندارم طلاق بگیرم برم کجا هیچ پناهی ندارم از اونورم پدرم منو میکشه

نمیتونی فرار کنی 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸