2777
2789
عنوان

خودکشی 🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهت زیاد علاقه داره؟برو دانشگاه مستقل شو

اره دوسم داره اجازه دانشگاه رفتن و سرکار رفتن نمیده ،وگرنه میگه هرچقد دوست داری میتونی بری بیرون با دوستات وقت بگذرونی یا هرچیم دلم خاسته برام خریده با اینکه شرایط مالی خوبی نداره

الان ۲ ساله ازدواج کردم دارم میسازم هیچوقتم ب شوهرم نگفتم دوست ندارم و.. بعضی وقتاام دلم ب حالش میسو ...

وایی فک نکن بیرون خبریه برو بچسب ب زندگیت ب اونی ک ب پات میمونه الان وضع مملکت ی جوریه هیچ کس پول‌نداره مطمن باش چیکار کنم بدبختا کار میکنن ولی خب مملت خیلی گرونیه برو بچسب ب زندگین بیرون خبری نیست جز فساد خیانت کاری و ...

همه مشکلاتت از پدرتهدعا میکنم خیر نبینه تو زندگیش

ن اینو نگو نفرین پدر یعنی کل خانواده ...

با شچم خودم دیدم ک....

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

وایی فک نکن بیرون خبریه برو بچسب ب زندگیت ب اونی ک ب پات میمونه الان وضع مملکت ی جوریه هیچ کس پول‌ند ...

نه من دلم نمیخاد برم بیرون فقط میخام خلاص کنم خودمو خسته شدم از زندگی کردن که تو زندگیم حق انتخاب هیچیو نداشتم

نه من دلم نمیخاد برم بیرون فقط میخام خلاص کنم خودمو خسته شدم از زندگی کردن که تو زندگیم حق انتخاب هی ...

منظور از بیرون همونه دیگه میگم فک نکن طلاق بگیری خوشبخت میشی نه نمیشی میدونی چرا چون وضع مملکت بده از بی پولیش گرونیش بگیر تا بی امنیتیش ببخشا اینطوری میگم ولی واقعیته تو طلاق بگیری نمیتونی برگردی پیش خانوادت تک تنها میمونی همیشه ولی الان یه شوهر داری خوب بد داره کار میکنه بالا سرته زندگی داری 

اره دوسم داره اجازه دانشگاه رفتن و سرکار رفتن نمیده ،وگرنه میگه هرچقد دوست داری میتونی بری بیرون با ...

خودت داری میگی منو از خونه پدری نجات داده پس آدم خوبیه دیگ همه مردا که کامل نیستن 

بشین زندگیتو‌کن الان ازدواج سخت شده 

الان ۲ ساله ازدواج کردم دارم میسازم هیچوقتم ب شوهرم نگفتم دوست ندارم و.. بعضی وقتاام دلم ب حالش میسو ...

ببین گلم 

از فردا اینجوری زندگی کن

صبح که بیدار شدی یه کاغذ بردار و فک کن ببین الان اگه تو ایده آل ترین شرایط زندگیت بودی میخواستی امروز چکار کنی

بنویس

رویایی نویسیا

مثلا فک کن الان یه خانمی که مثلا با عشقش ازدواج کرده چکار میکنه

خب به هرحال اونم الان داره صبحانه آماده میکنه، ظرف میشوره، لباس میشوره، خونش رو تمیز میکنه، شوهرش میره سر کار، خانمه شیرینی یا کیک درست میکنه، به گل هاش رسیدگی میکنه، کتاب میخونه، آهنگ گوش میده، 

بیرون میره وهزارتا کار دیگه

فقط اون اینا رو باعشق انجام میده تو نه

یکم به خودت هرروز تلقين کن که منم عاشق خودمم، عاشق خونمم، عاشق وسایل خونمم، عاشق کارهای خونه هستم

تا این عشق رو خودت بسازی 

بهت قول میدم موفق میشی

تو فقط افسرده و خسته ای خودت به خودت کمک کن

خودت داری میگی منو از خونه پدری نجات داده پس آدم خوبیه دیگ همه مردا که کامل نیستن بشین زندگیتو‌کن ال ...

خیلی سخت شده چون ادم درست نیست ادمی نیست ک همه چیش اوکی باشه اخلاقش خوب باشه؛پول ندارع البته انتظارم نداریم از پسرا🙃بدبختا دیگه چیکار کنم کار میکنن ولی وضع بده هر روز همه چی گرونتر میشع 💔

ببین گلم از فردا اینجوری زندگی کنصبح که بیدار شدی یه کاغذ بردار و فک کن ببین الان اگه تو ایده آل تری ...

با خوندن همینا حالم یکم بهتر شد حتما این کارو میکنم ممنون عزیزم ❤️چه خوب اومدم دردودل کردم وگرنه یه کاری دست خودم میدادم