2777
2789
عنوان

😔😔کسایی ک

89 بازدید | 12 پست

تعبیربلدین عزیزان دلم..دیشب خواهرقشنگ مرحومم اومده ب خواب مامانم گفته اسممو عوض کنیداونم چنبارررر تاکیدکرده..کلا ماتوخونه مبینا صداش میزدیم ولی توشناسنامه یسری بود۲۰روزه پرکشیده مامانم دقیقه ب دقیقه گریه میکنه...تعبیرش چی هس😔😔میشه تمناکنم خواهش کنم هرکی هرچی بلده بگه دستای گلتون دردنکنه

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

خدا صبر بده به خانواده،ن عزیزم بلد نیستم

اگه سختت نیست میشه بگی علت فوت چیبوده🖤

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

خدا صبر بده به خانواده،ن عزیزم بلد نیستماگه سختت نیست میشه بگی علت فوت چیبوده🖤

خیلی ممنونمممم خیلی ممنون.از ارتفاع زیاد سقوط کرد

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ممنونمممم خیلی ممنون.از ارتفاع زیاد سقوط کرد

ای وای چه بد

حتما اون دنیا جاش خیلی خوبه مطمعن باش🥀

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

قلبم درد اومد 💔خدا صبرتون بده گلم جایگاهش بهشت باشه الهی

خدانکنه عزیزم خداوند خانواده عزیزتوحفظ کنه😔😔😔خیلی خیلی ممنونم 

ای وای چه بدحتما اون دنیا جاش خیلی خوبه مطمعن باش🥀

عزیزدلمی خیلی ممنونم ازت😔😔😔

خیلی ناراحت شدم گلم خدا صبر بده

عزیزدلمی خداوند عزیزاتوحفظ کنه الهی

با هر دو اسم واسش خیرات بدید 

من تعبیر بلد نیستم مادربزرگم تعبیر میکرد که فوت شده اما میگفت مرده که میاد به خواب دلتنگیه وگرنه جاش خوبه که میتونه بیاد 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
با هر دو اسم واسش خیرات بدید من تعبیر بلد نیستم مادربزرگم تعبیر میکرد که فوت شده اما میگفت مرده که م ...

خدای مهربون روح خانم بزرگ عزیزو حفظ کنه درپناه خودش..الان من پریشونم کاش کسی پیدابشه بهم بگه

خدای مهربون روح خانم بزرگ عزیزو حفظ کنه درپناه خودش..الان من پریشونم کاش کسی پیدابشه بهم بگه

ممنون عزیزم الهی خواهرت همنشین بهشتیان باشه روحش شاد باشه و خدا بهتون صبر بده عزیزم غم نبینید دیگه خیلی سخته

معمولا میگفت اگه کسی میاد و درخواستی داره درخواستش خیراته و جاش خوبه که میاد

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم