2777
2789

پدرم از کودکی ما رو محدود کرده 

نمیتونم بیرون برم ، چیزی که مخوام رو سفارش بدم ، دوستامو به خونمون دعوت کنم ، اعتراض کنم ، به این اسونس صحبت کنم ، با دوستام چت کنم یا گروه عمومی داشته باشم ، کارت و پولی هم به ما نمیده و نمیزاره کار کنیم ، نمیزاره هر جایی که میخوام برم ، نمیزاره زیاد از موبایل استفاده کنم و همه این محودیت ها بر روی من و مادم و خواهرم و برادرم منطبق میشه 

اگه یکی از اینا رو مخالفت کردم 

محدودترم میکنه ، هی سر من صحبت میکنه و منو ناراحت میکنه و زندگیمو خرابتر میکنه 

و ما هممون تو این خونه تابع اون هستیم مثل یه خدمتکار براش کار میکنیم اون حتی از لباس و جوراباش خبر نداره که کجان و حتی جوراباشو هم خودش نمیپوشه

من از کودکی دارم سعی میکنم درس میخونم ذهنمو پاره میکنم اخرش اینجوری از سعی و تلاشامون تشکر میکنه 

اینگار ما برده ی اون هستیم من از بس که تو خونه موندم از پدرم میترسم و تبدیل به یه ادم روانی و افسرده ای شدم تو جمع مدرسه میرم میترسم با بچه ها و معلما حرف بزنم و از یازده سالگی ارزوی مرگ دارم و تا الان هم همینطور خدایا به دادم برس یه کاری کن که این مرده یکم با ما بهتر بشه مادرم بهم میگه من فقط واسه شماها میمونم 

نه فقط پدرم اینجوریه همه ی خانواده ی پدریم اینجوریم همشون زن و بچه هاشونو اینجوری عذاب میدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله زود ازدواج کنی بری سر زندگیت فقط حواست باشه بخاطر فرار از خونه به هر لاتی جواب مثبت ندی که اوضاع بدتر نشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

با خواهر و برادر و مادرت یکی بشین و یه حرکتی بزنین اولش شاید یکم سخت باشه و دلخوری پیش بیاد ولی بالاخره واقعیتها رو متوجه میشه دیگه

بشینین باهاش قشنگ صحبت کنین

مرگ یکبار شیونم یکبار

سخت تلاش کن درس بخون برای خودت صاحب کسب و کار و شغل در آینده بشی واگرنه با وجود این پدر روانی شدنت ق ...

من خودم الان روانیم بعد چند سال که صد در صد یه بچه تیمارستانی میشم

من خودم الان روانیم بعد چند سال که صد در صد یه بچه تیمارستانی میشم

خوب تلقین نکن تلاشتو بیشتر کن درس بخونی فکر کن خدمتکار یه خونه ای ولی باید کنارش درس بخونی که موفق بشی چاره ای جز این نداری

ان شالله زود ازدواج کنی بری سر زندگیت فقط حواست باشه بخاطر فرار از خونه به هر لاتی جواب مثبت ندی که ...

😂😂😂😂😂

فکر کردی که بابام راضی میشه با هر شخصی که بخوام ازدواج کنم 

اگه میخوام ازدواج کنم فقط با پسر عموهام یا کسی از خانواده خودشون تا مثل پدرم و امثال جنسش باشه

مرد سالاری

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......