2777
2789

من فقط واسه مهمونی ارایش میکردم حوصله ندارم واسه خیابون ارایش کنم یا لباس خوب بپوشم

حالا من قدمم بلنده اگه ارایش کنم قیافه نسبتا خوبی دارم 

لباس مرتب و خوب پوشیدم ارایشم کردم و رفتار مغازه دار ها خیلی باهام بهتر بود قبلا جواب سلامم و هم نمیدادن 

حالا فهمیدم ظاهر هم مهمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وحشت ناک شیک بودن و لباس خوب و قشنگ و ارایش زیبا برای ادم احترلم و شهصیت میارع

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

استایل و نظافت اره اما آرایش زیاد اهمیت نداره بنظرم

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

ادم هر لحظه بنظرم بهترین ورژن خودش باید باشه البته حوصله مبخوتد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بله متاسفانه همینطوره مخصوصا فروشنده های آقا همچین میان تحویل میگیرن که نگووووو

من برام مهم نیس 

آرایشه زیاد ندارم و همیشه همینطور مرتب وساده میرم خرید یا بیرون...کونه لقشون 

تعریف از خود نباشه من دبیرستان بودم همکلاسیم یه سوال از معاون پرسید اون زد تو گوشش منم همون سوالو پر ...

وا دیگه چرا زدش😑منم دانشگاه رفتم مسئول دانشگاه وقتی من اونحا بودم دانشجو ها دیگه رو راه نمیداد تا میرفتم جلوم بلند میشد