2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این ازدواج چیه

246 بازدید | 19 پست

دخترخاله ام داره با یه آقایی آشنا میشه. که خودشون در یک سطح هستن. 

این آقا همون اول آشنایی خیلی ابراز احساسات کرده و دخترخاله ام یه جورایی عاشق شده و حتی اجازه نداد که کس دیگه ای توی این چند ماه  خواستگاریش بیاد. 

خانواده ها خیلی فرق دارن.

خانواده دختر: برادرش پزشک متخصص چشم در آلمان. 

خواهر بزرگش مهندس برق و استخدام وزارت نیرو

خواهر کوچیکش دانشجوی دکترای کامپیوتر شریف و برنامه نویس

حالا خانواده آقا: سه تا برادر داره هر سه دیپلم دارن. یکی کشاورز، یکی نظامی و یکی راننده. یک خواهرش تا ابتدایی بیشتر درس نخونده ۱۳ سالگی ازدواج کرده و جدا شده و الان توی کارای کشاورزی و دامداری کمک دست خانواده است. یک خواهرش هم فوق دیپلم داره و خانه داره.

به نظرتون این ازدواج به چالش نمی خوره؟ اگه تجربه ای دارین بگین بچه ها می خونمتون مرسی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود آقا شغلش چیه

کارمنده البته قراردادی. تحشیلاتش هم ارشده. دختر خاله ام هم ارشده و تو یه شرکت خصوشی کار می کنه.

پسر خونه نداره، یه ماشین دنا داره. پشتوانه خانواده اش رو هم نداره.

از چ لحاظ گفتی در سطح همن

پسر کارمنده البته قراردادی. تحصیلاتش هم ارشده. دختر خاله ام هم ارشده و تو یه شرکت خصوصی کار می کنه.

چرا هیچی از این دو نفر نگفتی همش که شد خانواده

پسر کارمنده البته قراردادی. تحصیلاتش هم ارشده. دختر خاله ام هم ارشده و تو یه شرکت خصوصی کار می کنه.

اینکه اجازه نداده توی تایم آشنایی یکی دیگه بیاد که منطقیه کاملا و کار درست همینه 

ولی شناخت رو باید تحت نظر مشاور پیش از ازدواج انجام بدن که این مدلی عشقی از روی احساس تصمیم نگیرن 

در هر صورت بخاطر تفاوت تحصیلات الزاما به مشکل برنمی‌خورن فاکتور های دیگه هم باید کنار این موضوع باشه که مشکل به وجود بیاره خانواده همسر منم به جز خود شوهرم بقیه در بهترین حالت نهایتا تا دیپلم تحصیلات دارن ولی واقعا مشکلی نداریم با هم 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

در مورد خود دختر و پسر چیزی نگفتی؟؟